zak stanisława Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 narażeni na brak uwielbienia zbieramy nienormalność * ja- żebraczka wczorajszych dni zamykam usta myślom z domem w laptopie i dobrą kondycją ponawiając próby uśmiechu bez bólu stosuję dietę na rzymskie wakacje w debacie jak pokonać trzysta lat złej historii nie pytam o dawnych bohaterów przy mnie bezpieczny parasol mija ból głowy - a żurawie zbierają się do odlotu
kasiaballou Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ponawiam próby pięknego uśmiechu bez bólu. dobrze dostosowana do diety na rzymskie wakacje zdradzam sekret przedłużenia rączki od parasola. gratuluję miłego popołudnia kasia.
zak stanisława Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 kasiu, pozdrawiam i dziękuję
egzegeta Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Stasiu jak wiesz, ja hołduję powściągliwości w gadaniu między wersami dlatego np. pierwsze wersy widziałbym tak: przez całe życie narażeni jesteśmy na niekorzystny[stresujący lub dołujący] brak uwielbienia teraz nie mam czasu, ale sporo bym Ci tu poprzestawiał. Popraw naszch Pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Stasiu, uroczo i bardzo prawdziwie...bez trudu się odnalazlam... a to szczególnie jakabyś podglądałanie zaniedbuję żadnej okazji do milczenia milczę więc jak ozłocony puchar i nie pytam co słychać u naszch dawnych bohaterów. przy mnie za duży parasol pod którym bezpiecznie mija ból głowy. żurawie zbierają się do odlotu niedługo zobaczymy ich klucze...kiedyś polecimy razem z nimi... refleksyjnie i spokojnie :))) serdeczne cmokasy -teresa
zak stanisława Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to zapraszam jak znajdziesz czas oczywiście, mój komp słabo chodzi i mam problem z łacznością dlatego nie jestem na forum za dłuuuugo czekam na łaczenie pozdrawiam cmok, cmok
Eugen De Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 przez całe życie narażeni jesteśmy.......po co nasze?, to wiadomo już z życia! na działanie niekorzystnych czynników......niedobre - niekorzystne czynniki?! w postaci braku fali uwielbienia zebrałam swoją wyskokową nienormalność. jak żebraczka wczorajszych dni zamykam wrota przed rozwichrzonymi myślami dom z laptopem i sposobem na dobre wakacje z ponowną próbą pięknego uśmiechu bez bólu przy dobrze dostosowanej diecie na rzymskie wakacje zdradzam sekret przedłużenia rączki od parasola w debacie jak pokonać trzysta lat złej historii zabijam bezkrwawo przemęczenie nie zaniedbuję żadnej okazji do milczenia milczę więc jak ozłocony puchar i nie pytam co słychać u naszch dawnych bohaterów. przy mnie za duży parasol pod którym bezpiecznie mija ból głowy - żurawie zbierają się do odlotu Poprzestawiałem Ci Satszko, nie gniewaj się. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja? gniewać się ? toż nie w mojej naturze :P fajnie poprzestwiałeś, tego było trzeba, bo jednostajność przygnębiała :d a teraz nawet siewidzi:) bardzo jestem na TAK Eugenie! uściskowywuję mocno! Ps, wcześniej już poprawiałm pierwsze! :)
egzegeta Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Stasiu chyba źle zaistniał ten myślnik wg mnie winno być: ja - żebraczka bo propozycja Eugene - jak żebraczka zmienia postać peela nie jak, tylko ja - żebraczka Pozdro.
egzegeta Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Stasiu pierwszy raz spotykam sie z takim przypadkiem poczta wysłana do Ciebie wraca z informacją, że masz przepełnioną skrzynkę. Chyba trzeba wejść na serwer i powywalać co nie co, albo popraw adres tu na orgu to wtedy może zadziała korespondencja albo ostatnie wyjście - to moje gg 336536 jedne z pierwszych na gg, bo teraz to milionowe numery są
Judyt Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Tak zerknęłam i powiem tyle, że pierwsze trzy jakieś takie przejrzyste, a to chyba z piosenki jakiejś? -'stosując dietę na rzymskie wakacje', tyle tylko widziałam jak na moment, a puenta skojarzyła się z J.Chełmońskim, ciepłoniaście
zak stanisława Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie wiem powywałam wszystkie spamy to chyba wina komputra a moż ena gmail? [email protected]
adam sosna Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 "a żurawie zbierają się do odlotu" - to już? mnie z żurawi został tylko klucz do którego zamka? nie wiem :)
zak stanisława Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak sosen zbierają, ich krzyki i nawoływania dochodzą do mnie! jaskółki odleciały i bociany też, teraz pora na żurawie, tak to już wielkkmi krokami NADCHODZI! jesień, nawet pogoda daje znać że nalezy robić zapasy! :P>P cmok Sosenko!
Rekomendowane odpowiedzi