Ewa_Kos Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, koleżanko z Żakowa - dzięki za zaszczycenie mnie swoją obecnością:)) Już w niedzielę wylatuję z Kosowa:)) Do miłego:)) Papap!!! EK
Marlett Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za "niepostawionyplus'' Miło. że byłaś:))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK Ewo! Rzekłam i dotrzymałam:)) PozdrawiaM.
Ewa_Kos Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. peelce jak już:))) a "do do" to z nerwów? serdecznie współczuję:) EK
Ewa_Kos Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za "niepostawionyplus'' Miło. że byłaś:))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK Ewo! Rzekłam i dotrzymałam:)) PozdrawiaM. Dzięki za dotrzymanie i za wszystko:))) Pozdrawiam z wakacji:)) Cmok! EK
adam sosna Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 bardzo przepraszam za marianna ja
allena Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. macie spółkę?
Ewa_Kos Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to "cemu pseprasa"? Winny jest? :))))) "chłop kobite zabił, bo zarty musom być"!!! hihihi!!!
Ewa_Kos Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. macie spółkę? "majom mieć chybać":)))))
Ewa_Kos Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. peelce jak już:))) a "do do" to z nerwów? serdecznie współczuję:) EK 'do do' to zwykłe przeoczenie, jednakże powtórnie proszę o odnoszenie się do komentarza, ponieważ na świadczenie stałe/wcześniejsze zapracowałam w pełni zdrowia i nic autorce- i nie tylko- do moich nerwów, zapewniam, że mam tzw. 'stalowe nerwy', z poważaniem/m. i co z tego?
Rekomendowane odpowiedzi