Ewa_Kos Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 jeszcze zbyt dużo dziennego światła wpada pomimo zaciagniętych firanek pachną farby po skończonej randce z wyobraźnią portret jak żywy jest w nim dusza mój sen się wyśnił we wszystkich kolorach to nic że zimnych królowa śniegu dla zabawy zostawiła lodową drzazgę
czarna porzeczka Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 "portret jak żywy jest w nim dusza mój sen się wyśnił we wszystkich kolorach" piękne "to nic że zimnych królowa śniegu dla zabawy zostawiła lodową drzazgę" smutne cały wiersz - piękny i smutny pozdrawiam
Tomasz_Piekło Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby było tak, to byłoby fajnie i refleksyjnie;) No ale nic. Może zamiast firanek jakieś zasłony zaciągnąć?
Pancolek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby było tak, to byłoby fajnie i refleksyjnie;) No ale nic. Może zamiast firanek jakieś zasłony zaciągnąć? Obydwie wersje czyta się inaczej - każda na swój sposób dobrze. Powstał mi w głowie obrazek, który ogląda się z przyjemnością, pani Ewo. + Pancuś
adam sosna Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 znajomy malarz miał dwie palety: zimną i gorącą kiedyś mówi do mnie: - napal w kominie (miał wielki komin w pracowni), na zimnej będę mieszał tak mi się przypomniało malarz nie żyje i dom rozebrali :( tak skojarzyłem
Ewa_Kos Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie dziękuję "czarna porzeczko"Miło bylo gościć:)) Pozdr. serdecznie:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby było tak, to byłoby fajnie i refleksyjnie;) No ale nic. Może zamiast firanek jakieś zasłony zaciągnąć? Też jest myśl, tylko firanki dla mnie podwójnie znaczą:)) Cieszę się, że zaszczyciłeś:))) Miło:)) Pozdrawiam serd. EK
Ewa_Kos Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby było tak, to byłoby fajnie i refleksyjnie;) No ale nic. Może zamiast firanek jakieś zasłony zaciągnąć? Obydwie wersje czyta się inaczej - każda na swój sposób dobrze. Powstał mi w głowie obrazek, który ogląda się z przyjemnością, pani Ewo. + Pancuś Dzięki Pancolku i do dziś się zastanawiam czemu Ty do mnie "pani" ???? Pozdrawiam i miło mi bardzo:)))
Ewa_Kos Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajno, że mogło się pokojarzyć; tylko szkoda, że smutno:( Ale życie nasze trwa i należy się radować:)))) Dziękuje i ciepło pozdrawiam:))) EK
Marlett Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Ewo! portret jak żywy jest w nim dusza mój sen się wyśnił we wszystkich kolorach Niewątpliwie w obrazie jest dusza artysty. Jednak nic nie ożywi obrazu. Wiersz zawiera odpowiednią dozę emocji. Dla mnie na plus:)) choć jeszcze nie mogę go postawić. PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 no, kosie, podoba mi się twój wiersz, metafory i sens, super, kosy w nosy!
janusz_pyzinski Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 gratuluję szczęśliwego wyjaśnienia snu i dobrego wiersza-pozdrawiam ciepłymi kolorami
Fanaberka Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawet fajny wiersz. Bym wycięła "wpada" z pierwszej zwrotki. :-)
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Na POP-ie nie była-wiersza nie lubię, ot co!
Ilionowski Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 a p o c o t o t a k p o s z a t k o w a n e ? ps. przerzutnia, to nie przerzutka. tu trzeba z użyciem uważać, bo wyjdzie to co wyszło: sieczka kapuściana.
Ewa_Kos Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Blech!
Ewa_Kos Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja tam lubię POP-a, ale "tomrazom" nie wyszło:))) pozdrawiam i dziękuję :))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawet fajny wiersz. Bym wycięła "wpada" z pierwszej zwrotki. :-) Dziękuję i wytnę.Milo było gościć:)) Pozdrawiam wakacyjnie:)) EK ;-)
Ewa_Kos Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję i pozdrawiam kolorowo!! :)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za "niepostawionyplus'' Miło. że byłaś:))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
Rekomendowane odpowiedzi