Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może to zbyt ostro powiedziane
może tylko dlatego, że puste łóżko
jest mi tak teraz jakoś głupio
nieswojo

bo to, że wszystkich dziadów posłałem do diabła
chwała mi za to
ale rozbity wazon, przekleństwa, szkło
- a to był twój ulubiony

przykro mi
w sumie puściłem się cztery razy
spuściłem tylko dwa
i mam czasami wrażenie
że bić to niedobrze

może

są piękne miejsca gdzie fale łagodnie tulą złoty piasek
błękitne niebo delikatnie głaskane przez ptaki
srebrne delfiny przecinają niebieskie wody
a dobry bóg ma nas w swojej opiece

jest ciepło

Opublikowano
są piękne miejsca gdzie fale łagodnie tulą złoty piasek
błękitne niebo delikatnie głaskane przez ptaki
srebrne delfiny przecinają niebieskie wody
a dobry bóg ma nas w swojej opiece

jest ciepło

odbieram to jak ukazanie się tęczy po gwałtownej burzy...zwykle wychodzi słońce i jest ciepło;
podobnie bywa w życiu...
podoba mi się
:))))
serdecznie pozdrawiam
-teresa
Opublikowano

na każdego przyjdzie czas a zbolałe sumienie zawsze dojdzie do głosu...

przy tym fragmencie padłem:

przykro mi
spuściłem tylko dwa
i mam czasami wrażenie
że bić to niedobrze

czyżby wspomnienia były tak silne, że godziły w męskość?

pozdrawiam :-)

Opublikowano

Eugen De - to przez słoniowe ucho ;)

Alicja Wysocka - drogi są takie, jakie być powinny :))) Plusa nie stawiać, ja i tak sam sobie zawsze plusuję (che che)

Katarzyna Leoniewska - bo w skrajnościach siła!

teresa943 - no niech będzie, chociaż nie sądzę, by tutaj był happy end :)

myślątko - nigdzie nie jęczy.

gabriel p. - to pan pisze ze wspomnień? Współczuję.

Dziękuje i pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Drogi Michale
zbieram się do tego komentarza jak dupa wiadomo do czego, ale w końcu i tak by to ze mnie wyszło:))

naiwnie

skrajność nie działa na mnie ponieważ
znam krzywacką twórczość i w tym wypadku druga część o "może"... wystarczyłoby, żeby była trochę łagodniejsza niż poprzednia a już (w przypadku Twojego pisania) byłby kontrast. A tak jest jakby trochę na siłę. Delfiny jak wisienka na torcie pogrzebały ten wiersz, wiem jaki był zamiar ale nie wygląda to jednak dobrze. No i "jest ciepło" to za mało jak na zakończenie, ani nie daje nadziei że "może", ani nie ma się jakkolwiek to części pierwszej, nie podtrzymuje pulsu wiersza. A puls jest smutny i mimo niedopracowania działa. Za to dałabym plus, za smutek, za pomysł i za pierwszą część. Znajdź czas i popracuj jeszcze pliz:)

pozdrowionka
/m.

Opublikowano

gabriel p. - to o czyich wspomnieniach pan pisze w takim razie?

Jego Alter Ego - to nie jest od d... strony. Pośpiech w żadnym wypadku też nie jest wytłumaczeniem - ja tam uważam, że gorszy utwór wstawić (co i tak jest pochlebstwem, bo gdzieś tam są te lepsze ;) to nie grzech, a przynajmniej nie ciężki. W każdym razie przyjmuje wszelkie uwagi, a co do delfina to oczywiście jest tutaj pewien trop, aczkolwiek publicznie tego pisał nie będę :)))
Dziękuje za wgląd.

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

dla mnie może być nierówne- nie przeszkadza, ten wers z delfinem nietrafiony, ale już się nieco z tego tłumaczyłes, wiec zostawmy delfina.
plus za pomysł i emocje..i te w wierszu i te wywołane na czytelniczce...

cz.p.
Opublikowano
przykro mi
spuściłem tylko dwa
i mam czasami wrażenie
że bić to niedobrze

ta strofka pobrzmiewa mi urokiem. może to jakieś skrzywienie, ale zestawienie przykro mi, puszczania i spuszczania się oraz niemalże dziecięcego wyznania na końcu rozłożyło mnie na łopatki.

reszta - ostatnia strofka to niewątpliwie idylla, zarówno w charakterze, jak i opisie, daje nam ciekawy kontrast do poprzedniej części wiersza. czytam ją sobie jako nadzieję po wszystkich przejściach peela ze swoją kobietą, ale czytam ją sobie i robi mi się smutniej, zamiast weselej. nie wiem, dlaczego.

pozdrawiam.
Opublikowano

Pancolek - to przyjmuje plusa i gratuluje słusznej decyzji przejścia do Z

Czarna Perła - delfinek to delfinek, niech sobie będzie :)))

Rachel Grass - bo tekst został odczytany tak, jak chciał autor - tutaj nie ma happy endu

gabriel p. - a skoro tak, to ma pan całkowitą rację - ostatnio coś jestem przewrażliwiony :(
Przepraszam.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich i dziękuje za wpisy. Mam wrażenie, że powinienem odwzajemnić odwiedziny, ale czas strasznie goni, a w dodatku korzystam z grzeczności użytkownika nie mojego komputera :)))

Opublikowano

Niezwykle ekspresyjny i nawet lekko wulgarny w pierwszej części i bardzo „liryczny” pod koniec. Bardzo ciekawy kontrast między pewną rzeczywistością a czymś co być może gdzieś istnieje i jest lepsze, piękniejsze
Dobry dający sporo do myślenia wiersz
Pozdrawiam

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

hmm...w sumie chyba jako kobieta odpuściłabym Ci to puszczanie sie cztery razy:)...co do spuszczania;)...przemilczmy:):):)...fajna, rozbrajająca szczerosc...wiersz jest przekonywujacy:)..pozdrawiam milo
Opublikowano
przykro mi
spuściłem tylko dwa
i mam czasami wrażenie
że bić to niedobrze

oj niedobrze, bo potem- podobno- ręce się trzęsą:P
że nie równo, to cecha tychże rąk:D
a ostatania taka piekna liryczna, znam to, znam! sytuacje, oczywiście Michale!
po każej burzy nastę puje łągodność :D
sie wie pluskam jak trza!

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio w Warsztacie

•  

Giriş

Temu 'da alışveriş yaparken Temu  indirim kodu 600 TL indirim ile büyük tasarruflar elde etmek ister misiniz? Biz de sizler gibi tasarruflu alışveriş yapmaktan yanayız. Bu nedenle sizlere özel olarak hazırladığımız "acs670886" Temu  indirim kodunu sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu kod, Türkiye'deki tüm kullanıcılar için maksimum fayda sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Hem yeni hem de mevcut müşteriler için geçerli olan Temu  indirim kodu "acs670886" 2026 ile Temu  600 TL indirim kuponu avantajlarından yararlanarak, istediğiniz ürünleri daha uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Temu  İNDİRİM KODU "acs670886" 600 TL İNDİRİM NEDİR?

Hem yeni hem de mevcut Temu  kullanıcıları, 600 TL indirim kupon kodumuzu Temu  uygulaması ve web sitesinde kullanarak inanılmaz avantajlardan yararlanabilirler.

"acs670886" kodu ile yeni kullanıcılar için 600 TL sabit indirim.

"acs670886" kodu ile mevcut kullanıcılar için 600 TL indirim.

"acs670886" kodu ile birden fazla kullanım için 100 TL kupon paketi.

"acs670886" kodu ile yeni müşteriler için 100 TL sabit indirim.

"acs670886" kodu ile mevcut müşteriler için ekstra 100 TL indirim kuponu.

Temu  İNDİRİM KODU "acs670886" 600 TL İNDİRİM YENİ KULLANICILAR İÇİN

Yeni Temu  kullanıcıları, kupon kodumuzu Temu  uygulamasında kullanarak en yüksek avantajları elde edebilirler.

"acs670886" kodu ile yeni kullanıcılar için 600 TL sabit indirim.

"acs670886" kodu ile yeni müşteriler için 100 TL kupon paketi.

"acs670886" kodu ile birden fazla kullanım için 100 TL'ye kadar kupon paketi.

"acs670886" kodu ile Türkiye'ye ücretsiz kargo.

"acs670886" kodu ile ilk kez alışveriş yapanlar için ekstra 600 TL indirim.

Temu  600 TL İNDİRİM KUPONU "acs670886" YENİ KULLANICILAR İÇİN NASIL KULLANILIR?

Temu  uygulamasını veya web sitesini ziyaret edin.

Alışveriş sepetinize eklemek istediğiniz ürünleri seçin.

Ödeme sayfasına geçin.

"İndirim Kodu Uygula" bölümüne "acs670886" kodunu girin.

İndirim tutarının otomatik olarak düştüğünü kontrol edin.

Ödeme işlemini tamamlayın.

Temu  İNDİRİM KODU "acs670886" 600 TL İNDİRİM MEVCUT KULLANICILAR İÇİN

Mevcut Temu  kullanıcıları da kupon kodumuzu Temu  uygulamasında kullanarak avantajlardan yararlanabilirler.

"acs670886" kodu ile mevcut Temu  kullanıcıları için 600 TL ekstra indirim.

"acs670886" kodu ile birden fazla alışveriş için 100 TL kupon paketi.

"acs670886" kodu ile Türkiye genelinde ücretsiz hediyeli ekspres kargo.

"acs670886" kodu ile mevcut indirimin üzerine ekstra 600 TL indirim.

"acs670886" kodu ile Türkiye'ye ücretsiz kargo.

Temu  İNDİRİM KODU "acs670886" 600 TL İNDİRİM MEVCUT KULLANICILAR İÇİN NASIL KULLANILIR?

Temu  uygulamasını veya web sitesini ziyaret edin.

Alışveriş sepetinize eklemek istediğiniz ürünleri seçin.

Ödeme sayfasına geçin.

"İndirim Kodu Uygula" bölümüne "acs670886" kodunu girin.

İndirim tutarının otomatik olarak düştüğünü kontrol edin.

Ödeme işlemini tamamlayın.

Temu  İNDİRİM KODU "acs670886" 600 TL İNDİRİM NASIL BULUNUR?

Temu  indirim kodu 600 TL indirim ilk sipariş ve en son Temu  kuponları %40 indirim fırsatlarından yararlanmak için Temu  haber bültenine abone olabilirsiniz. Ayrıca, Temu 'nun sosyal medya sayfalarını takip ederek en son kupon ve promosyonlardan haberdar olabilirsiniz. Güvenilir bir kupon sitesini ziyaret ederek en güncel ve çalışan Temu  indirim kodlarını bulabilirsiniz.

Temu  600 TL İNDİRİM KUPONLARI NASIL ÇALIŞIR?

Temu  indirim kodu "acs670886" 600 TL indirim ilk kez kullanıcı ve Temu  %40 indirim kuponu kodları, belirli bir ürün veya ürün kategorisi üzerinde belirli bir oranda indirim sağlamak için kullanılır. Bu kodları ödeme sırasında girdiğinizde, toplam tutardan belirtilen oran kadar indirim otomatik olarak düşülür.

Temu 'DA YENİ MÜŞTERİ OLARAK 600 TL İNDİRİM KUPONU NASIL KAZANILIR?

Temu  indirim kodu "acs670886" 600 TL indirim ve Temu  %40 indirim kodu ilk sipariş fırsatlarından yararlanmak için bu yazıda paylaştığımız kodu kullanabilirsiniz. Ayrıca, Temu 'nun düzenlediği kampanyalara katılarak, arkadaşlarınıza referans olarak önererek veya sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak da indirim kuponları kazanabilirsiniz.

Temu  600 TL İNDİRİM KUPONLARINI KULLANMANIN AVANTAJLARI NELERDİR?

Temu  indirim kodu "acs670886" 600 TL indirim meşru ve Temu  %40 indirim kuponu kullanarak ilk siparişinizde 600 TL indirim elde edebilirsiniz.

Birden fazla kullanım için 100 TL kupon paketi kazanabilirsiniz.

Popüler ürünlerde %70'e varan indirim fırsatları yakalayabilirsiniz.

Mevcut Temu  müşterileri için ekstra 600 TL indirimden yararlanabilirsiniz.

Seçili ürünlerde %90'a varan indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Yeni kullanıcılar için ücretsiz hediye kazanabilirsiniz.

Türkiye'ye ücretsiz teslimat imkanı.

Temu  ÜCRETSİZ HEDİYE VE YENİ VE MEVCUT KULLANICILAR İÇİN ÖZEL İNDİRİM

Temu  indirim kodumuzu kullanarak birçok avantajdan yararlanabilirsiniz.

"acs670886" kodu ile ilk siparişte 600 TL indirim.

"acs670886" kodu ile mevcut müşteriler için 600 TL indirim.

"acs670886" kodu ile herhangi bir üründe ekstra 600 TL indirim.

"acs670886" kodu ile yeni Temu  kullanıcıları için ücretsiz hediye.

"acs670886" kodu ile Temu  uygulamasındaki herhangi bir üründe %70'e varan indirim.

"acs670886" kodu ile Türkiye'ye ücretsiz kargo ve ücretsiz hediye.
      Temu  indirim kodu "acs670886" 600 TL indirim ile tasarruflu alışveriş yapmanın keyfini çıkarın. Bu özel indirim kodunu kullanarak istediğiniz ürünleri daha uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Temu  600 TL indirim "acs670886" kodu, hem yeni hem de mevcut müşteriler için geçerlidir ve kolayca kullanılabilir.

Temu  600 TL İNDİRİM KUPONU SSS

Temu  600 TL indirim kodu nasıl bulunur?

Bu yazıda paylaştığımız "acs670886" kodunu kullanabilir veya Temu 'nun resmi kanallarından güncel kodları takip edebilirsiniz.

Temu  600 TL indirim kodu kaç kez kullanılabilir?

Kupon kodunun kullanım sınırlamaları olabilir. Detaylı bilgi için kullanım şartlarını kontrol edin.

Temu  600 TL indirim kodu tüm ürünler için geçerli mi?

Hayır, bazı ürünler için geçerli olabilir. Kupon kullanım koşullarını dikkatlice okuyun.

Temu  600 TL indirim kodu nasıl uygulanır?

Ödeme sayfasında "İndirim Kodu Uygula" bölümüne kodu girin.

Temu  600 TL indirim kodu ne kadar süre geçerli?

Kupon kodlarımızın son kullanma tarihi genellikle yoktur, ancak bazı kampanyalar için süre sınırlaması olabilir.

Umarım bu bilgiler, Temu 'da alışveriş yaparken size yardımcı olur. Keyifli alışverişler!

Not: Bu makale sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kupon kodlarının geçerliliği ve kullanım şartları değişebilir. Güncel bilgiler için lütfen Temu  resmi web sitesini veya uygulamasını ziyaret edin.

• Najczęściej komentowane w ostatnich 7 dniach

• Dodaj nową pozycję...