lubię latawce Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 ukradkowe cukierki nie mają wpływu na smak ......... ale zawsze jest ta oaza napisałaś już kiedyś wiersz o podobnej (skrajnie przeciwnej!) tematyce bardzo podoba mi się i poproszę o tomik ;o) zdrówko! angie
gabriel p. Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. drogi panie, nie mam pretensji, a zmienić nakazuję :)) facet przyznaje się do tego, że facet potrafi wszystko przekręcić! to jest historyczna chwila, proszę państwa. wielkopomna się mówi ;-))))
Rachel_Grass Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. faceci są z Marsa - tam się produkuje śrubokręty ;)) na Wenus natomiast tylko cienie do powiek ;) tak, myślę, że coś w deseń prozy poetyckiej. chociaż nigdy nie rozróżniam - dla mnie poezja to poezja bez względu na interpunkcję czy wielkie litery. dziękuję bardzo za wizytę i pozdrawiam serdecznie.
Rachel_Grass Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z tym tomikiem to mnie, angie, rozbawiłaś. poważnie ;p co to był za wiersz? pewnie bym skojarzyła, ale jakoś nie wiem, co to jest 'przeciwna tematyka'. Tobie też zdrówko, stała klientko :))
Rachel_Grass Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakże mogłam o tym zapomnieć. szkoda, że już uciekła, ale była to faktycznie wie(l)kopomna chwila.
lubię latawce Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 "problemy wagowe słabej psychiki" ;o) z tym się kontrastują pod względem sposobu ukazania tej samej tematyki ;o) a o tomiku to ja na poważnie. jakby co, to pamiętaj o angie ^^ ;D jest pierwsza w kolejce (mam nadzieję ;P) zdrówko!
Rachel_Grass Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach, prawda! wagowe problemy, no tak :) dobrze, angie pierwsza w kolejce, nie ma sprawy. tylko gdzie i kiedy ten tomik...? pewnie w dalekiej przyszłości, jeśli w ogóle. pozdrówki.
Rekomendowane odpowiedzi