Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wpadło serce w pułapkę w pajęczynę utkaną przez uczucia. Poprzez radość i szczęście szybciutko przeleciało. Długo uderzało o mur niezrozumienia goryczy i smutku. Dotarło wreszcie do jądra miłości i zostało.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersz całkiem łądny choc pomysł mi się nie podoba... według mnie to miłość trafia do serca... serce do miłości??? ehh nie podoba mi się... choć wiersz całkiem fajny pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przyjemnie... ale krótko i bez rewelacji pozdrawiam serdecznie
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nieżły...choc mnie niestety nie porwał... może zbyt oczywiste metafory? Pozdrawiam i czekam na kolejne utwory-Agata
Krzysiek Kubica Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co jeśli okaże się że mór ten jest nie do pokonania... czy można zawrócić, wydostać się z tej pułapki??? a może już zawsze trzeba tkwić w zawieszeniu, tuż obok prawdziwej miłości, a jednak poza jej zasięgiem???
Rekomendowane odpowiedzi