Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 spojrzał Eros na rodzicielkę jak na pierwszą boski palec wskazujący wiatr przywołał kąpiel wzbroniona spacer za cieniem węża wije się następczyni drugiego żebra nad wodą, z ciepła rosą na stopach bosa jeszcze nie teraz biblia na kolanach w trawie wystraszona mesalina kobieta echo
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo dobry wiersz! styl taki jaki lubie.no i liczne nawiązanai do Bilibii i starożytności nadają mu specyficznego "smaczku" przez co jets interesujący i dopuszcza (jak dla mnie) kilka interpretacji:) Pozdrawiam-Agata
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 fajny, ciekawy tekst - podoba się pozdrawiam gorąco
Malena Lebrun Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dobry, inteligentny wiersz, ciekawy klimat, tylko tytuł nie bardzo zachęca pozdrawiam
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziękuje wszystkim, którzy zatrzymali się na chwilkę na moim "kawałku" :-)) Pozdrawiam Dziękuje :)))))
Zofia Honey Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zbyt inteligentne dla mnie to kuszenie. Nie nadążam za myślami autorki, dlatego jeszcze nie mam zdania na temat samego utworu. Pozdrawiam Zofia
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czekam na konstruktywne komentarze :))
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ros jest t niepotrzebny... lubie takie wiersze... podobało sie Tera
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Eros jest t niepotrzebny... lubie takie wiersze... podobało sie Tera
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak sie jakoś przyczepił :)) Amor też bóg ale w swym nazewnictwie, totalnie mnie nie pasował. Pozdrawiam. Ana.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Amor jeszcze gorszy... zbyt groteskowy Tera
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nooooo :)) aż nadto, rozważam teraz Twoją sugestię, i zaczynam dojrzewać do wycięcia Erosa, pomyśle :)) dziękuje :)
Wuren Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zawsze lubiłem klimaty bilijne, z początku czasu... Jestem pod wrażeniem - bardzo ciekawie ujęte ;) A "następczyni drugiego żebra" - 5+ :) Pozdrawiam - Wuren
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzisiaj w szkołach szóstki są :)) (żartuje) cieszę się, że się podoba, dziękuje
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo mi się podoba Pani wiersz. Jest taki ,,starożytny". Największy plus za ostatni wers :,,kobieta echo" - to jest cudowne. Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 podoba mi się ...ostatnia zwrotka rewelacja!..pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi