Liryczny_Łobuz Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Bywa teź, że trzeba iść lulu - wprawdzie bez satynowej miękkości pod policzkiem - ale cóż - jak sobie pościelesz :)) Pa! M.
Dominika Iks Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ależ takie satynowe miękkości możesz nabyć w każdym lepszym sklepie z bielizną.;) Są jeszcze inne sypialniane miękkości- tyle , że bardzo ruchome- kot. Wskazane leżenie w bezruchu, jeśli nie chcesz, aby bestia spłoszyła się, lub obraziła i poszła gdzie indziej. Ok, wiem w czym rzecz.
Liryczny_Łobuz Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ale kociak zawsze może drapnąć, jak mu niewygodnie - ale tez zamruczeć - i to i to w swoim czasie - ma niezaprzeczalny urok:)) Wybacz, że dzisiaj be długich tekstów - ale mam wieczorem gości - może plunę na ten cały remont i uda mi sie wyjechać? To będzie zależało od nich - tak więc Pa! Wypada coś upichcić:)) M.
zak stanisława Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 jak doszłam do końca dyskusji, zapomniałam o czym było haiku :P ale ale żartuję, po tylu latach jeszcze boli, sprawa 1 sierpnia pozdrawiam Lir Łob.
Dominika Iks Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja dzien pelen przygód dzisiaj mialam. Omal nie zgubilam tłumika.Autko warczalo jak samochod wyścigowy i tłumikiem szorowalam asfalt. W czwartek na warsztat. Kasa pójdzie. \:((( Co dobrego upichciłeś?
Liryczny_Łobuz Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Masz rację, Stani-sławo - dyskusja z Dominiką - wciąga i wyciąga - siły na następny dzień - dlatego - Pa! Do jutra - Marek
Dominika Iks Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, wybacz, jeśli przeze mnie chodzisz bez energii. Red bul- he he- doda Ci skrzydeł. Raz jak mialam sajgon w pracy- miesiac bez weekendow- non stop wyjazdy lub dydaktyka i slęczenie nad jakimiś nowym projektem- to skosztowalam tego paskudztwa. Faktycznie postawiło na nogi, aż za bardzo! :) Zatem nie polecam. Lepszy jest sen.
Liryczny_Łobuz Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Juz lepiej - i to bez RedBulla. Kiedyś próbowałem - i wypiłem tylko 1/2 - Brrr! Może wykorzystam energie na kontynuacje - malowania, lub pisania - jeszcze sie nie zdecydowałem - Pa! M. PS A dobra ta Marmoladka??? :PPP
Dominika Iks Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Mnie też Red Bull nie smakował, zwłaszcza, ze go podgrzałam i smakował jak obrzydliwe lekarstwo. A marmoladka wyborna:)) Dzisiaj również robiłam.
Rekomendowane odpowiedzi