teresa943 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 zapomniane drzewo pochylone nad ziemią w konarach pogięte mocno ukorzenione pod wyschniętą korą magazynuje ciepło może w mgławicy zabłądzisz po prostu jestem
Judyt Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 podoba się, brawo tereso, ciepłoniaście
teresa943 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko, dziękuję za obecność i podobanie :))) cieplutko pozdrawiam -teresa
Judyt Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko, dziękuję za obecność i podobanie :))) cieplutko pozdrawiam -teresa bardzo,no nie ma to jak obecność na żywo, jednakże proszę Cię bardzo, ni ma za co, po prostu najlepiej jak dla mnie, plusiaków czy czegoś tam dwieście, tematycznie tańczysz liśćmi i lasem i innymi stworami miłymi, wzajem
teresa943 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Co Ty z tymi plusiakami? Jakoś mnie chyba nie lubią, bo się nie garną. Ale Twoje dwieście wyczerpie caly limit, więc co tam! Jeszcze raz dziękuję. :)
Judyt Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeszcze raz nie ma za co, bo tak tutaj się mówi chyba plus za to za tamto czy coś tam, a ja tak jak spojrzałam tak dałam, więc do garnka i gotować, proszę b.
Koval_ZNowin Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ostatni wers mówi sam za siebie, daje do myślenia, a reszta ładnie przygotowuję. Potrafisz tak lekko, dwoma słowami namalować prawdziwy świat, i tak trzymać:) pozdrawiam serdecznie:)
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 kolejny bardzo fajny i cieplutki wiersz :) aż przyjemnie się czyta, u mnie wywołał bardzo przyjemne wrażenie i zatrzymam się tu i jeszcze kilka razy poczytam dla przyjemności :) oj, wlatuje do ulubionych :) serdecznie pozdrawiam... :)
adam sosna Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 bardzo lubię z drzewami :) +++
teresa943 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. radość, że się podoba i daje do myślenia / tak, to prawdziwy świat / staram się tak trzymać / dziękuję / :)) serdecznie pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mateuszu! Jakże się cieszę za przyjemność czytania i wrażeń / miło Cię widzieć, więc rozgość się wygodnie i czytaj / o, na widok porwania do ula puls mi przyśpieszył / dziękuję :))))))))))))))) serdecznie pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba jesteś przyrodnikiem albo ekologiem / wiedziałam, czym Cię przyciągnąć...hehe.../ a te plusy aż trzy???? nie pomyliłeś się? dostalam oczopląsu:) dziękuję / :)))))))))))))))))))))) leśnie i cieplutko pozdrawiam -teresa
Bernadetta1 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Teresko nie było mnie troszkę, wiec nie zaglądałam....bardzo piekny , nastrojowy klimat:)...taki , ze az nie chce się wychodzić:)....pozdr
teresa943 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, jak miło Cię gościć! Skoro się dobrze czujesz w tym klimacie, to sama radość! Nie wychodź jeszcze, zostań, ile chcesz. Dziękuję. :)))) Serdeczne pozdrówki mikroklimatyczne -teresa
Zbyszek_Dwa Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Klimatycznie i nastrojowo jak zawsze Miło się czyta mimo, że trochę krótko :) Ciepło pozdrawiam Tereska
teresa943 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zbyszku, twierdzisz, że za krótko? Cóż prostszego jak zabłądzić i pozwolić się odnaleźć? Potem obiecane ciepło. Z ciepła nie zechcesz wyjść z powrotem w mgłę. I to może się przeciągnąć... Oczywiście żartuję. Dziękuję. :) Cieplutko pozdrawiam -teresa
Zbyszek_Dwa Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Takie błądzenie wcale nie jest czasem złe... to w pewnych sytuacjach cały smaczek:) Odpozdrawiam ciepło:) Tereska
teresa943 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, Zbyszku! I można kogoś odnaleźć lub zostać odnalezionym. Trzeba tylko chcieć wyruszyć w drogę. :)))) Ciepełka bez mgły -teresa
Rekomendowane odpowiedzi