Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. never say never: ) przesylam buziaki - milo, ze wrocilas do wiersza pozdrowka [sub]Tekst był edytowany przez Michał Kowalski dnia 31-07-2004 22:48.[/sub]
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wyciągam ten wierszyk... Bo w końcu jest z dedykacją 4 me... A tak naprawdę... Wydaje mi się, ze nie został wystarczająco doceniony. A uważam, ze jest naprawdę świetny, niezmiernie plastyczny, emocjonalny i... eortyczny :)...
Michał Herman Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Wiersz ten pisał osobnik, który ma problemy z własną osobowościa i jeśli uważa sie za poete to chyle mu czoła i pozdrawiam, niech idzie sie powiesić. Wiersz nie ma składu ani ładu, jedynie pokazuje zaplątaną psychike tego człowieka. Może zamiast pisać wiersze warto wybrać sie do psychiatry... ps przecież napisałem o wierszu i pisze jakie odniosłem wrażenie. Jeśli sie to panu nie podoba to prosze zamknąć oczy i moją natkę pominąć!!! Bo widze że Ci "poeci" lubią jak ich sie wychwala, a nie krytykuje.
Pioe Veno Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Przypomniam, że treść komentarza ma dotyczyć wiersza, a nie autora. To jest OSTRZEŻENIE. Pozdrawiam Pioe Veno
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szanowny Panie Moderatorze... Czy wypowiadał się Pan pod tematem ORTOGRAFIA ? Pat.
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drogi Panie, wszyscy mamy problemy z psychiką, a Pan na pewno, jeśli wchodzi Pan na stronę z poezją i spodziewa się ludzi normalnych... I jeszcze się do tego w pewnym stopniu przyznaje. Pozdrawiam, Pat. P.S. A Michał jest całkiem normalnym facetem i nie sądzę by jakiś bubek Pana pokroju potrafił stwierdzić jaką ten człowiek ma osobowość po przeczytaniu wiersza...
Pioe Veno Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szanowny Panie Moderatorze... Czy wypowiadał się Pan pod tematem ORTOGRAFIA ? Pat. A czy widać tam mój post? Jeśli nie, to znaczy, że się nie wypowiadałem ;) Pozdrawiam Pioe Veno
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szanowny Panie Moderatorze... Czy wypowiadał się Pan pod tematem ORTOGRAFIA ? Pat. A czy widać tam mój post? Jeśli nie, to znaczy, że się nie wypowiadałem ;) Pozdrawiam Pioe Veno W takim razie najwyższy czas. Albo niech Pan chociaż przeczyta ;) Pozdrawiam Patrycja Rosłoniec
Pioe Veno Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 A no tak :) Teraz rozumiem :) Pozdrawiam Pioe Veno PS. Nie jestem dysortografem :)
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Popraw to Piotrze, bo jak jeszcze raz spojrzę, to zejdę :D:D Pozdrawiam :)
Pioe Veno Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Już dobrze, już dobrze. Zwykły błąd :) Chociaż uważam, że lepszy błąd w komentarzu, niż w wierszu. Dziękuję za zwrócenie uwagi ;) Pozdrawiam Pioe Veno
Pioe Veno Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie Pani wina - Pani Patrycja chciała poprostu wskazać mi mój błąd w komentarzu. Koniec tematu - do kontynuowania zapraszam na Forum dyskusyjne ;) Pozdrawiam Pioe Veno
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hę?? Nie rozumieć...
Rekomendowane odpowiedzi