Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nocami długimi O skrzydłach marzę By z nienawiści świata Ulecieć do wrażeń By miecz odłożyć Przestać wciąż walczyć By śmiechem szczerym Prawdziwych się raczyć Lecz wciąż nie mogę Muszę bój toczyć O dzień, noc i O Odległej Niegdyś Moje Oczy
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "by miecz odłozyć" - nie lubie takich wycieczek...
Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czemu miała by to być wyciecczka??
Agnes Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 'Nocami długimi O skrzydłach marzę ' przyznam że zapowiadało się pieknie, taki marzenie...spodziawłam się czegoś innego...ale cóż...pozostanę przy tych dwóch pierwszych wersach:) Pozdr.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie lubie takich wycieczek, tzn np. słownictwa - wybiegania nim bo np. 'meicz' - wiersz nie jest dla mnie w tym klimacie i ten wyraz po prostu mi nie pasuje... to tak jakbys pisał o kosmosie i gdzies wplótł słowo komputer... mi to jakos nie gra w sercu... ale to moje zdanie... więc nie przejmuj się... pozdrawiam i czekam na więcej... bo każdy wiersz coraz lepszy
Rekomendowane odpowiedzi