Ewa_Kos Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 kotara się rusza to tylko kot łazi ara w klatce śpi poleci ze mną samolotem do cioci pole ci zostawię puste do kopania piłki siano z kop ania pozagrabia nazajutrz
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 kotara się rusza to tylko łazi kot ara w klatce śpi Myślałem nad taką zmianą ale tworzy się powtórzenie - kotara / kot ara. Ta i ostatnia jak dla mnie świetne. Środkowa dopełnia całości ale moim zdaniem coś jej do pozostałych brakuje. Może właśnie takiego powtórzenia, wszak w trzeciej jest - kopania / kop ania. Pozdrawiam :)
M._Krzywak Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 w kotle dymi ara ale zaraz zaraz kot do kotła wpadł ani ja ni Ania kota nie wyławia to nie nasza sprawa z ary zaraz zupa niech się nie wygłupia kto na to ma czas? Też dobre :)))
teresa943 Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 ładnie zagrałaś słowami...jak odbijanie piłki / :) serdecznie pozdrawiam -teresa
Pancolek Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Fajne ;) Takie fikuśne, inne niż mainstream orgowy. + Pancuś
Judyt Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 pozagrabia nazajutrz oby, hmm zabawa słowna, aj zatem skrobnęłam nieznacznie, ciepłoniaście
Fagot Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Świetna gra słowem pisanym :-) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi