Mr._Żubr Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 jeden dzień beze mnie jedna noc z tobą kiedy nudzi mnie zacięty prezydencki numer jeden dziewięć osiem zero my dwoje jesteśmy solidarni tu i teraz to takie nagłe że ciepło spływa na mnie z twoich stóp to takie urojone że pukanie do drzwi zdaje się zwiastować a to tylko ojciec wraca z ogrodu tak wyglądają momenty gdy dręczą mnie myśli w styluilu zniekształceń wymaga dobry wiersz lubfoliowe torebki są takie bezduszne to takie oczywiste że moje zimno wzrusza palce twoich dłoni
BARBARA_JANAS Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to takie nagłe że ciepło spływa na mnie z twoich stóp to takie urojone że pukanie do drzwi zdaje się zwiastować a to tylko ojciec wraca z ogrodu tak wyglądają momenty gdy dręczą mnie myśli w stylu ilu zniekształceń wymaga dobry wiersz lub foliowe torebki są takie bezduszne to takie oczywiste że moje zimno wzrusza palce twoich dłoni tylko za ten fragment,pozdrawiam
Rachel_Grass Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 w moim odczuciu to jest bardzo dobry, przemyślany od góry do dołu wiersz.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyle mi zostało (sorry za cięcia, ale jest w wierszu jakiś cyk, może warto oczyścić?) pzdr. b
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 skrawki tu dobre, jak urwane kadry filmu może warto nad wierszem popracować? MN
Mr._Żubr Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 BARBARA JANAS dzięki, może następnym razem podejdzie całośćAnna B. jw, tak, śpiew po alkoholu, to normalka:)Rachel Grass ostatnio sporo u mnie improwizacji, tym bardziej dziękujęBogdan Zdanowicz może warto, ale rzadko to robię (może to źle)Stefan Rewiński żubrzaście dziękujęMessalin Nagietka nie ten etap - wolę pisać nowe, niż siedzieć nad skończonymi:] Dziękuję za komentarze, pozdrawiam serdecznie ps. gdzieś zapodział się negatywny koment od Spiro, a szkoda, bo uważałem go za słuszny.
Magnetowit_R. Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 swiezo, czuć przeplyw myśli, skojarzeń popchniętych mgiełką alko. improwizuj dalej. zastanawia mnie to nawiązanie do solidarności, czy łączyć to z ojcem z ogrodu (bo chyba za mlody jestes by pamietac 1980) i padającymi samoterytetami.
Marcin Gałkowski Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 "tak wyglądają momenty gdy dręczą mnie myśli w styluilu zniekształceń wymaga dobry wiersz lubfoliowe torebki są takie bezduszne" a reszta i owszem, się podoba. pozdarwiam
Mr._Żubr Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Magnetowit R. Ok, ja będę dalej improwizował, Ty się dalej zastanawiaj:P Dzięki.Marcin Gałkowski Cóż, ten fragment może nieco 'naciągany', niemniej dzięki:) Pozdrawiam obu Panów jak najbardziej parzystokopytnie.
Rekomendowane odpowiedzi