Patryk_Nikodem Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 czekam aż wybuchnie bomba zrobiona z próżni i kłótni głośnik ryczy: cały dom już kurwa nie wie co się dzieje. dokąd uciec przed eksplozją kiedy w każdym sklepie czyha diabeł w ciałach uciekinierów też się czai wszystkie ulice tego miasta są ślepe w oknach duchy jak powietrze które wszystkich tutaj dzieli kto chce moje żyły
Tomasz_Biela Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 dla mnie bez też się czai wydaje się niepotrzebnie wtrącone ja to widzę w ten sposób mniej więcej dokąd uciec przed eksplozją kiedy w ciałach uciekinierów czyha diabeł w każdym sklepie może teraz jest zupełnie nie w skład nie w ład ale dla mnie bez tego co wymieniłem poza tym skonsumowałem dobry kęs tego co chciałem/ uszanowanie /
teresa943 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 czekam aż wybuchnie bomba zrobiona z próżni i kłótni głośnik ryczy: cały dom już kurwa nie wie co się dzieje. dokąd uciec przed eksplozją w każdym sklepie czyha diabeł w ciałach uciekinierów czai się wszystkie ulice tego miasta są ślepe w oknach duchy jak powietrze wszystkich tutaj dzieli kto chce moje żyły ------------------------------------- Odrobinę zmieniłam. Tak mi się lepiej czytało. Podoba się i budzi refleksje. :) Serdecznie pozdrawiam -teresa
Rachel_Grass Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 nie jest to arcydzieło, ale puenta wywołuje ogromne wrażenie i poprawia poziom wiersza o dobre parę stopni. tak więc - fajnie. budzi do przemyśleń.
wounded nurse Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 tylko koniec. przyjecielu, przestan produkowac się nałogowo i czekając na koniec limitu. czas daje więcej niż intensywność tworzenia, bo w końcu zaczniesz się powtarzać. a nie musisz. chociaż powody rozumiem i aż sam za tym tęsknie. pozdrawiam p.s liczę że spotkamy się na jakimś dorocznym festiwalu
a._mrozinski Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Podobają mi się bardzo ślepe ulice miasta.. a żyły rozumiem - wyprute? Wiersz nie jest idealny, można było nad nim dłużej posiedzieć ale i tak jest ok. Kupuję. Arek
Rekomendowane odpowiedzi