Istotnie Nieistotna Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 lodowatą stopą próbuję wkraść się w Twoje łaski paradoksalnie głaszcząc cię po skroni i zwracając zużyte powietrze wierzę ! że mnie weźmiesz ze sobą . do piekła.
Rachel_Grass Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 zmieniaj nick, dopóki czas :)) czytając, nie mogłam się w swej ograniczoności skupić na niczym poza "Istotnie Nieistotna, Nieistonie Istotna", zmienianiu i bezmyślnemu przyglądaniu się tymże językowym wyczynom. co do wiersza - nie jest baaardzo źle, ale na pewno nie jest dobrze. pozdrawiam.
Istotnie Nieistotna Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 ale mi sie podoba mój nick (: przepraszam, że sprawia kłopot. a co do 'wiersza' to czy mogę prosić o wyszczególnienie co jest dobrze a co źle? no chyba że ogólna kompozycja i styl nie odpowiada. pozdrawiam również.
Tova_Brink Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 jak można głaskać "paradoksalnie"? poza tym niewiele jest w tym wierszu, nie ma tej mocniejszej nuty, o którą można by przedstawiony problem podejrzewać mam na myśli np. determinację czy zaakcentowaną rozpacz...(tak jakoś to widzę, ale niewyraźnie) ale z drugiej strony peelkę można podejrzwać o oportunizm:) a to już ciekawsze :-]
lubię latawce Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 lodowate stopy - piekło no-no, to może być zaczyn. w tej formie, wiersz na nie, i podpisuję się też pod komentarzem Rachel. p.s. nick działa na czytelnika jak płachta na byka. bardzo emowski :P
Rekomendowane odpowiedzi