adolf Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Czemu nie słychać dzwonu gdy dzwonnicy biją w jego ciężkie cielsko, chcąc dźwięki wydobyć? Odpowiedź przerazi, bo to ciała wiszą – Niewiernych poetów, którym odszedł pomysł ;p
Ania_Ostrowska Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Moim zdaniem gdyby zamienić "niewinnych poetów" na "niewiernych poetów" byłoby znacznie bardziej intrygujące ;) Ania
lubię latawce Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 tak od adolfa dla adolfa prawie jak monolog wewnętrzny ;P biedaczku, sam sobie wiersz musisz dedykować... ;* - na pocieszenie słońca! angelika
adolf Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już zmieniam ;) super pomysł ! dzięki za wgląd i pozdr.
adolf Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aleś wielkoduszna ;)) pozostaje dziękować ;))) pozdr.
Marlett Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 adolfie! Odejście pomysłu jest pomysłem na wiersz:)) PozdrawiaM.
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 - a ja ci dedykuję taki czterowiersz:Poeci, nam chodzi zawsze o istotę znaczeń Nie bądźcie niewinni na wiosnę Zieleni w zieleń, świetliście To z cienia waszej łagodności wyłania się postać Bestii
Bernadetta1 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 jednak wolę Cie w dłuższych utworach:)...moga byc nawet ciezkie:)....ten jakos mi sie nie bardzo:(...pozdr.
teresa943 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adolfie, nie rozczulaj się nad sobą; więcej optymizmu, a pomysł sam przyjdzie... Radości! :)) Serdecznie pozdrawiam -teresa
adolf Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawuiało grozą? ;) pozdr.
zak stanisława Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 krótko dziś adolfie? fajnie ta myśl jest w sam raz dla mnie dziś! :):)
Rekomendowane odpowiedzi