Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta A jeszcze o cebulki zapytam? Czy to muszą być jakieś specjalne do hodowli domowej, czy te same co do ogródka?
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Przypuszczam, że wątpię, ale każdy ma swój subiektywny odbiór według własnego punktu odniesienia.     Wielu tak uważa szczególnie ci co chcą być w awangardzie. Niemniej jednak wciąż największym zainteresowaniem cieszy się klasyka. Obawiam się że większość Polaków nigdy nie czytała żadnego z tych nowatorskich poetów. Raczej tylko inni poeci i to ci zaprzyjaźnieni, na zasadzie wzajemności. Ale lepsze to niż nic.            
    • @Wiesław J.K.   A wie pan, wystarczyło popełnić jeden błąd gramatyczny i w ciągu dwóch dni mam około tysiąc osiemset czytań i około trzydzieści komentarzy, a także: zielone wyróżnienie - tekst został doceniony przez czytelników, oczywiście: jestem patriotycznym propaństwowcem antyklerykanym i pogańskim racjonalistą - libertynem i intelektualnym biseksualistą - uniwersalnym i co komu do tego, nieprawdaż?   Łukasz Jasiński 
    • @Rafael Marius możliwe, najzdrowsze szkło, nie psuje się w nim nic. dlatego używam do picia również.
    • zna mnie jak mało kto bezszelestnie przykucnął czasem chowa się w trawie   lubię kiedy lekceważy wiatr nocą przerywa ciszę   między zielenią a błękitem tam gdzie jeszcze nie już lecz za chwilę studzi myśli i słowa   wtedy słucham
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...