Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersze są od tak niby cukier w herbacie trochę jak cień siedzący na ścianie widoczny dopiero gdy promień padnie na wazon poezja tkwi niezmiennie jak tlen wokoło słowa odnajdujemy w naturze wabimy do biurka świecimy spod powiek [sub]Tekst był edytowany przez Michał Kowalski dnia 12-06-2004 22:30.[/sub]
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Może zbyt smakuje mi półmrok, bo uważam ,że za dużo "światła". Acha... i jeszcze ten azot. Sama nazwa mnie przeraża, że nie wspomnę o wzorach sumarycznych związków, w które on wchodzi. Ogólnie - podoba mi się Twoje patrzenie. A.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Joanno za komentarz - widzę, że masz uczulenie na chemię: ) światła nie nalezy unikać pozdrawiam serdecznie
Swietłana Mikołajewna Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Oj oj oj... Początek jak dla mnie zupełnie spalony...że wiersze są, to ok... tak po prostu i nie po prostu? Myślę o wierszu, który może być 'nie po prostu'...i nic... Później trochę lepiej, choć "światło damy" możnaby jakoś inaczej... No i z tym azotem..! Boższsz... a właściwie dlaczego azot? A nie tlen na przykład...czy cokolwiek innego... Końcówka...słabo wyczuwalna...tak o niczym... Pewnie właśnie wypracowałam sobie w Tobie wroga, ale tak jakoś samo wyszło, akurat, wybacz, byłeś pod ręką. Buziaki.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam, jeszcze nikt rzeczową krytyką nie wypracował sobie u mnie miana wroga - dziwne aby wrogiem tytułować osobę pomocną i edukującą. Nad wierszem troszkę posiedziałem - może tym razem choć odrobine lepsze wywoła emocje... pozdrawiam serdecznie
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Cukier w herbacie pod warunkiem, że jest tam także plasterek cytryny! Dobrze, że ograniczyłeś to "światło", teraz ładne refleksy na ścianie odbite od wazony (kryształowego). Dobrze jest też, że tlen się pojawił, choć przyznam, że wcześniej jakoś tłumaczyłam sobie obecność azotu. Dobry plus. A.
Swietłana Mikołajewna Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No, dla mnie o niebo lepiej Michale :) Buziaki.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Joanno, cieszę się, że zmiany uważasz za "nalepsze' pozdrawiam serdecznie
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ulżyło mi Swietłano - serdecznie dziękuję miłego wieczoru
Malena Lebrun Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za opinię - zmiany dokonałem - zwrot faktycznie mógł gryźć w ucho, cieszę się, że zechciała Pani zajrzeć pozdrawiam
Kuba Jasiński Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ogólnie na plus, ale pierwszej zwrotki nie mogłem przełknąć, bo... herbatę piję bez cukru. Pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gorzko... dziękuję za wpis pozdrawiam
Malena Lebrun Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zmiany na lepsze. Tez nie pije herbaty z cukrem, ale to jest to „niby cukier” i jest on nie tylko do przełknięcia, ale nawet bardzo smakowity.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło usłyszeć taką opinię, szczególnie gdy mimo niesłodkich przyzwyczajeń cukier smakuje dobranoc
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuję Kometo, cieszmy sie, że na tym portalu większosć osób wie czym oddycha - pozdrawiam gorąco
Rekomendowane odpowiedzi