zak stanisława Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 przesyła latarenki robaczków świętojańskich pod niewidzialny płaszcz tonący w paprociach ubiera kochanków w miłość nic w zamian?
Wałodzia Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 To wiersz o takim samym długu, jaki jesteśmy winni rodzicom za poczęcie i troskę, bliskim za miłość. Ludziom, gdy dług niekonsumpcyjnej natury, płaci się miłością. Nocy można by może zapalić ognisko:) ============================ Mówiąc poważnie to napisałaś wiersz na jeden z tych tematów, o których prawić może tylko poeta. Teoretyzowanie w sprawach z gruntu nielogicznych jest letalne dla prozaika, badacza. Poecie wolno i to jest w tym piękne. +
zak stanisława Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 dzięki, w tym samym czasie pisaliśmy do siebie:P ładnie napisałeś komentarz noc czerwcowa jest cudna i czarowna pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 tak cudna noc, ah złapałam temat Ci sprzed nosa- dopiero teraz zauważyłam, no cóż(...), ciepłoniaście
zak stanisława Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 coś w tym jest Judytko!:):)
Bernadetta1 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 jestem wrażliwa na tego typu..niocne zawirowania:)..duszy oczywiscie...bardzo na tak:)..pozdr.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 w zamian - widoki! oglądaliśmy film z Japonii chyba o rzece górskiej wzdłuż której raz w roku miliony latarek ciągną ku nadmorskim lasom rzeka światła!
teresa943 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 piękne są letnie noce :) serdecznie pozdrawiam -teresa
Baba_Izba Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 "ubiera kochanków w miłość" Fakt, noc ubiera kochanków w najpiękniejszy strój świata, zawsze modny, mało kosztowny, ale najcenniejszy! Z serdecznymi pozdrowieniami - baba
Rekomendowane odpowiedzi