Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 poznałeś smak czereśni dojrzałych mogą sprawić olbrzymią frajdę piękne jędrne i choć takie małe to spokój i ciepło w nich znajdziesz delikatnie je muskaj wargami oczy zachwyć głębią czerwieni na języku układaj aksamit tej miękkości słońcem brzemiennej delektując się barwą słodyczy pieść ustami krągłość natury dreszcz emocji przenika cię przy tym gdy odkrywasz zwykły ten urok niech zaleje twe ciało niepokój i rozedrga pełnia zapachów ust pragnieniem czereśnie więc otul te dojrzałe - z rozkoszą smakuj
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 no i zachciało mi się czereśni Jacku, czereśni daj mi luby"jeśli nie chcesz mojej zguby!" świetnie, smakowicie z podtekstem siewidzi! cmok
Baba_Izba Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 aż dostałam dreszczy! Niezwykle erotycznie brzmią i smakują te Twoje czereśnie! Mogą być też nadziewane, lepiej nie zaglądać do środka. Jaki ciepły i soczysty Twój wiersz! Pozdrawiam - baba
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aż się dziwię że nie chcesz krokodyla Z czereśniami już kolejka stoi:))) pysio
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety z bez mięska - dziś piątek a czereśnie soczyste już zakrywa listek..... Pozdrawiam Jacek
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aż się dziwię że nie chcesz krokodyla Z czereśniami już kolejka stoi:))) pysio ooo, przepraszam, byłam pierwsza, krokodyla mam ale on nie dla dam!
HAYQ Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sprite'm będąc, idźże precz lub - zboku, w miąższ się wgrizaj - no, no! Bez znaków. Fajnie, a będą jeszcze wiśnie? ;) Pozdrawiam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mamy sezon na czereśnie przyjdzie pora i na wiśnie a te bywają kwaśne :) Pozdrawiam Jacek
teresa943 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 delektując się barwą słodyczy pieść ustami krągłość natury dreszcz emocji przenika cię przy tym jak poznajesz zwykły ten urok Jacku, dojrzałe są najmaczniejsze, a podtekst takowoż... :) serdecznie pozdrawiam -teresa
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stoi właśnie przede mną koszyczek świeżo zerwanych dojrzałych czereśni i prawdę mówiąc wcinam jak troszkę podjem będę się delektował chłopy to zawsze są łapczywe i pazerne :) pozdrawiam z uśmiechem Jacek
Judyt Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 mhm do truskawek by to bardziej pasowało, ale okej, ciepłoniaście
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu mam wątpliwości truskawka - truskawa kojarzy się z jakąś naroślą lub czerwonym nosem - ma odcień komiczny dziękuję za wgląd i pozdrawiam Jacek
Rekomendowane odpowiedzi