Marusia aganiok Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 mądrością doktora przesiąknięty zawijasz w koc resztę dnia mogę ci pokazać co jest za lasem urwiste granie górują nad doliną za nimi brawura woła nieostrożnych
Karolina Marczewska Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 ałć! ten wiersz nie jest dobry dwie pierwsze zwroteczki są poza świadomością czytelnika to monolog autorski nie wiadomo o czym dwie kolejne, no cóż ... tysięczny raz czytam takie odwoływanie się do zabierania kogoś gdzieś i po coś ... nuda nic nie zapamiętam z tego tesktu jak 99,9 % czytelników
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 'przesiąknięty zawijasz w koc resztę dnia' to jest dobra metafora, a dla mnie wystarczy jak choc jeden wers z wiersz sie podoba! pomimo,
Marusia aganiok Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Marusia aganiok Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie, że choć odrobinka przypadła:))) pięknie pozdrawiam i dzięki:)))) Ma.
BARBARA_JANAS Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że to dopiero szkic, warty pracy. Pozdrawiam
Marusia aganiok Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że to dopiero szkic, warty pracy. Pozdrawiam no tak, szkic był w warsztacie (jeszcze jest) i prosił o "pomoc" ale tylko prosił; nikomu się nie chciało poradzić:( Dziękuję za obecność i pozdrawiam. Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Pchełko, że doceniasz:)) Wierszyk do teraz jest w warsztacie i prosi o pomoc:( właśnie o pomoc w przeredagowaniu pierwszej strofki, ale się nie doczekał):( nie używam zazwyczaj enterów, można zrobić zapis dystychem, ale troszkę liczyłam się z przebudową, więc zostawiłam w formie w jakiej powstał. Jestem otwarta na podszepty w sprawie wierszyka, co by mu wyszły na zdrowie - ale nikt nie poradził:( pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję:))) Ma.
Ewa_Kos Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Może na poczatku dać zaklęcie jakie:))) Pozdr:))) EK.
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Mi się podeoba, pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 obraz jednak ciagle stoi przed oczami brrrr, jak ja nie cierpię takich związków (w dodatku z literówką w wersie). Za karę bez plusa ;) Pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję pięknie i pozdawiam:))) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Początek wywalłam, bo się nie doczekałam:))) Pozdrawiam:))) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "nima wersa nima literówki":))))) Dziękuję za obecność i pięknie pozdrawiam:))) Ma.
M._Krzywak Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "nima wersa nima literówki":))))) Dziękuję za obecność i pięknie pozdrawiam:))) Ma. O właśnie, o właśnie...
Marusia aganiok Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 decyzja zapadła i na dobre wyszło (chyba:)) Dziękuję pięknie:))) Ma.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 "urwiste granie górują nad doliną" nam się bardzo podoba reszta podoba :):)
Rekomendowane odpowiedzi