Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ktokolwiek widział. ktokolwiek wie. ktokolwiek ma. Autorytet. Kto tanio odstąpi najlepiej powszechnie znany nie bity Nie nadwątlony. nie w częściach. ani prawie nieużywany. Ktokolwiek ma autorytet. zamienię za brak ideałów.
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 hehehe, ciekawam, kto na tym interesie dobrze wyjdzie, na całość :P
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam nadzieję, że to metafora? (nie - w ciemię lub umcyk-umcyk-ta-ta ;) pomysł na aforyzm, nie trzeba z tego robić od razu wiersza (i filozofii ;) już studencie...? ;D pzdr. b
Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko zygmunt hajzer może być pewien gotówki w teleturniejach... zdrówko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam nadzieję, że to metafora? (nie - w ciemię lub umcyk-umcyk-ta-ta ;) pomysł na aforyzm, nie trzeba z tego robić od razu wiersza (i filozofii ;) już studencie...? ;D pzdr. b niebity jak auta na giełdzie ;) za mało czytelne student niebawem ;P nie ma się co spieszyć a pomiędzy aforyzmem a wierszem...może fraszeczka jakaś chociaż ;) zdrówko Jimmy
lubię latawce Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 to nie jest zabawne w sumie
Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no! fraszeczka! Witaj Pancolku zdrówko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Angie myślicielka ;) zdrówko Jimmy
lubię latawce Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 e tam, od razu myślicielka :P wystarczy filozośka ;-)
Baba_Izba Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 W sumie już wakacje całą gębą! Skłonność do spostrzegania danej osoby jako autorytetu podnosi ubranie danej osoby. Radzę peelowi na lato: listek Adama, togę Cezara, kołnierzyk Słowackiego. A gdzie wiersz? Pozdrawiam wakacyjnie, słonecznie - baba
Bernadetta1 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 jakoś z ogłoszeniem w gazecie mi to sie skojarzyło:)...no niezbyt...niezbyt:) pozdr.
Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. toś mi namieszała w głowinie zdrówko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a takie piękne słówko jak celowość istnieje? zdrówko Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi