wypłosz pospolity Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 nie obronię się z tej perspektywy. tym razem spojrzenie znoszone jest wstecz. wiem, że daleko nie odejdę bo szlaki wytyczono jednokierunkowo i żaden kład tego nie zmieni, tendencja wskazówek. a dziś trzy ogrody bez wydarzeń, pogoda iście przychylna. miarodajne objętości wody z każdej strony potoki na wskroś fontanny i łąki zasiane ku zawiązywaniu życia. wszystko zaczyna się lepiej wydawać. podbiegają cudze psy kulą w pulsujące kłęby, pozwalają chodzić własnymi drogami.
Pancolek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 *kład? Chodziło o układ? Urzekający sposób prowadzenia wiersza. Żałuję, że tak rzadko tu publikujesz, bo jesteś jednym z moich ulubionych poetów orgowych. +++ Pancuś
Marusia aganiok Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Moim też:))) Ulubionym:)) Fajnie piszesz:)) Pozdrawiam pięknie:))) Ma.
wypłosz pospolity Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, kład. jak ktoś ciekawy to definicja tutaj: www.portalwiedzy.onet.pl/8982,,,,klad_figury,haslo.html dziękuję bardzo za noty :o) jednak cały czas mi się wydaje, że to co piszę nie jest do końca poezją.. że raczej pod prozę poetycką można podciągać..
wypłosz pospolity Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dziękuję Pani :) ha! mam fanki na orgu. genialnie ;] pozdr w.p.
Tomasz_Piekło Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 A ja myślałem, że ten kład to taki motorek czterokołowy:D Dobrze Cię czytać moja miła;)
Baba_Izba Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 oryginalnie i ciekawie. Z pozdrowieniami - baba
Rekomendowane odpowiedzi