Zenek Burczybrzuch Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Powiedzmy stop wyrzucaniu wierszy z Z!!! czy admin ma wogole jakiekolwiek kompetęncje aby oceniać tworczosc innych!???!!! STOP dyktaturze admina!!!!
adolf Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Haniu vel bufonie vel Zenku: niestety to już jest nudne ;) więc zmień sposób prowkacji pozdr.
Zenek Burczybrzuch Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witaj nowy Poeto www.poezja.org! Pierwszy wiersz w dziale dla początkujących lub poezja współczesna możesz dodać za tydzień od dnia rejestracji. Jeżeli na przykład zarejestrowałeś(aś) się 4.04.06, wiersz w tym miejscu możesz dodać 11.04.06. Nie chcesz czekać? Zapraszamy do Warsztatu gdzie nie obowiązuje limit! Serdecznie pozdrawiamy, www.poezja.org LOOOOOL ALE ZABAWNY JEST TEN ADMIN BUHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH
adolf Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo toż pan nie wie, że tu sami naziści? proszę uciekać jak najszybciej bo jak pana zjedzą albo co to ja nie pomoge, a podobno Hitler ma zmartwychwstac nie długo, więc proszę się modlić o cud ;p ;p ;p Bo pierwsze co zrobi to umieści wiersz na zetc ;p ;p ;p pozdr
lubię latawce Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. że tak powiem kulturalniezamilcz żółtodziobie lub ujawnij swoje prawdziwe ja tylko tchórze zakładają sobie nowe nicki by się zabawić kosztem orga ;/ to już jest naprawdę wszystko niesmaczne.
adolf Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. że tak powiem kulturalnie zamilcz żółtodziobie lub ujawnij swoje prawdziwe ja tylko tchórze zakładają sobie nowe nicki by się zabawić kosztem orga ;/ to już jest naprawdę wszystko niesmaczne. PAN zenek jest niesmaczy ;/ ;/ bo to może MĄŻ PANI HANI ;P pozdr.
adolf Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. że tak powiem kulturalnie zamilcz żółtodziobie lub ujawnij swoje prawdziwe ja tylko tchórze zakładają sobie nowe nicki by się zabawić kosztem orga ;/ to już jest naprawdę wszystko niesmaczne. PAN zenek jest niesmaczy ;/ ;/ bo to może MĄŻ PANI HANI ;P pozdr.
lubię latawce Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 wiesz co, adolf: po próżnicy gadanie. ktoś ma ubaw i tyle. to wszystko na pewno jedna osoba - bo ilu takich "." mogło wyrosnąć? koniec balu
Zenek Burczybrzuch Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 wszyscy jestescie pupilkami admina na jego pensji
adolf Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to panu mówię, że tu chamy same jesteśmy ;/ Jedna mądra rewolucję kulturalną chciała i widzi pan:upadło - został bród i smród: prosze stąd iść dla własnego dobra bo inaczej z panem się stanie to co z nami ;/ pozdr.
lubię latawce Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a Ty niedopieszczonym mężem jakiejś niedopieszczonej poetki która, zamiast coś upichcić, ugotować, wiersze pisze - też coś Burczybrzuchu, jak się nie uspokoisz to zaproszę Cię na obiad ;-) a tego możesz nie przeżyć mam nadzieję ;P
adolf Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a Ty niedopieszczonym mężem jakiejś niedopieszczonej poetki która, zamiast coś upichcić, ugotować, wiersze pisze - też coś Burczybrzuchu, jak się nie uspokoisz to zaproszę Cię na obiad ;-) a tego możesz nie przeżyć mam nadzieję ;P ;) a ja za to umiem gotować, ale tylko zupy ;p ;p ;p ;p zresztą nie dziwmy się zenkowi, jeżeli pan Hania robi mu to co robi na forum ;/ to jest biedny pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi