Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Liryka i refleksja w pakiecie. Pięknie napisany wiersz, natomiast co do miłości własnego życia, osobiście uważam, że o kochaniu, jego a także siebie, słowo "miłość" nie pasuje, w przeciwieństwie do np greki, gdzie istnieją słowa określające różne miłości. U nas miłość do ojczyzny, kobiety, dzieci to jedno słowo. Osobiście mówię, że lubię siebie i moje życie. To tak na marginesie, a sam wiersz bardzo mi się podoba.  Pozdrawiam. 
    • @lena2_ dziękuję Leno i wzajemnie, pięknego poniedziałku Ci życzę, pełnego spokoju i uważności właśnie :)
    • żółte tulipany czerwone maki białe bzy   patrząc na nie uśmiecham się nie mam czasu na łzy   żyć mi się chce świat mnie cieszy mam fajne sny   żółte tulipany czerwone maki białe bzy   kraina jak z bajki która nie smuci  tylko cieszy   Trwa pora jesienna a wiersz wiosenny bo chcę nim ozdobić pochmurny dzień -   Mam nadzieje że się uda - miłego czytania życzę  - 
    • @Alicja_Wysocka Alu. To ja dziękuję Tobie za ciepły komentarz :)
    • @huzarc bardzo mi się ten wiersz podoba ! Pokazuje, że bycie redukowanym do przedmiotu doświadczenia innych jest równocześnie tragedią egzystencjalną i oporem wobec cyfrowej obojętności świata. Świata który zaciska swoje szpony na naszym delikatnym życiu. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...