kasjopeja Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zmienić się odsunąć od siebie To był cel Wsunięty w bełkot szalonego z rymami pijanego popierdolonego Zobojętnieć Zmętnieć Od-drętwieć przyjąć bardziej poważnie to co nie jest ważne Zatoczyć się w śmiechu zauroczyć w przepaść bez powodu skoczyć z drogi zboczyć żeby wszystkich oczy zawisły na mnie I zginęłam po drodze ku wielkiej trwodze nie wiem kim jestem czy można nie czuć siebie w sobie?
Don_Cornellos Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 W sobie - odsunąć się od siebie Tyle by wystarczyło, ale to i tak byłoby o niczym
lubię latawce Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 nie jesteś nowym nickiem, prawda? skądsiś znam ten styl i formę. całkiem sympatyczny wiersz, chociaż w pewnych momentach kuleje. no ale bynajmniej nie jest o niczym. no to tak z przymrużeniem oka, mały plusik. angie
Rachel_Grass Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 wulgaryzm jest zawsze dobry na początek. świadczy o odwadze, a jest ona w poezji potrzebna. ten tekst jest słaby, faktycznie o niczym, ale ja trwać w nadziei zamiaruję (na poprawę oczywiście :) pozdrawiam.
kasjopeja Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Racja, nie jestem nowym- musialam zmienić nick. Dzięki za koment :)
Rekomendowane odpowiedzi