Robert_Siudak Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Pierwszą ofiarą padł brak mojej osoby Czyn popełniono z premedytacją i mimo kilku perfekcyjnych wręcz cesarskich ciosów wyrok nieodwracalny: Cela pięciu zmysłów Doprowadzony przez pępowinę za kratami skóry krwi moczu począłem seryjnie to mało powiedziane głoski też giną jak wszystko ze mnie ze mną we mnie Weźmy na ten przykład gruszki kwadranse myśli komary tlen gesty paznokcie W miarę dorastania wyspecjalizowałem się w mordach na sensie - dawno przestali za to wsadzać przeludnienie Dla zabicia czasu Wy i duszę nuty :Jak dobrze wstać skoro trup Denat! Denat! Denat! Przeżyjmy to jeszcze raz ...
Jimmy_Jordan Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 zegarmistrza wyrzuć bo wiersz psuje chyba, a ładny wiersz :) zdrowie Jimmy
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 likwiduję na początku manierę wielkich liter chociaż być może była zamierzona ale to na potrzeby moich uwag jak wszystko poniżej/ warto go poukładać i odciąć niektóre sponiewierane słowa / postaram się pomóc / ale gotowo podaną interpretacją która może jedynie rozjaśnić pomysł /padł pierwszą ofiarą mojej osoby brak z premedytacją popełniony czyn za kratami skóry wygląda na dożywocie płynące przez krew na belkach kości wywiercane widelcem dziury w ścianach komórek to zbyt mało żeby wydalić choć odrobinę cienia czystej wolności w kątach podczas dorastania mordów na sensie światła zegarmistrz zabłyśnie wyrok skupi w jednym punkcie wyjścia na zewnątrz nie będę już śnił o staraniach mordercy zatopiony na pełnym moczu słońca złotego od poranionych potrzeb pozdrawiam/
Robert_Siudak Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzeczywiście utnę końcówkę :) Dzięki za podpowiedź Pozdrawiam.
Robert_Siudak Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wow. Zasadniczo to chyba nie mogę przywłaszczać tekstu powyżej, bo ja to widzę jako nowy utwór w Twoim wykonaniu Tomaszu. Swoją drogą nie mógłbym korzystać z tekstu powyżej do swoich kombinacji, gdyż jest on w twoim, nie w moim stylu ;) Ja jednak wyznaje prostą składnie, może to i trochę archaiczne, ale naprawdę wole czytać Miłosza czy Bursę niż "współczesnych" Cosik w swoim na pewno powiercę natomiast, teraz skomentuje twój: Ciekawe spojrzenie na temat, zwłaszcza te widelce i belki kości dobrze ubrane w słowa, I pointa płynniejsza , trafniejsza niż moja. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi