Mar_tula Joppulkowa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zapomnieniu oddaję - myśli Serce już dawno kołatać przestało - Gdzie mam schować dumę!! ?? Kieszenie mam pełne skarbów.. po Tobie (23.02.2004r.) [sub]Tekst był edytowany przez mar_tula joppulkowa dnia 08-06-2004 22:30.[/sub]
Edward_Sokół Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie za bardzo mi pasuje tytuł do treści... Nie lepiej by było tytułu umieścić jako piąty wers,a w czwartym zlikwidować kropki "po Tobie"?(to jest tylko moje wrażenie-raczkującego poety).Pozdrawiam Sokół
Mar_tula Joppulkowa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję.. tytuł który napisałam.. nie jest tym czym być powinien.. pierwotna wersja nie posiadała tytułu.. i właśnie dlatego napisany dziś jest w nawiasie.. i ma tylko sugerować o czym mowa.. :) a mowa o dawno umarłej przyjaźni, o której wspomnienia się martwię bo nie wiem co z nimi począć.. i co zrobić z dumą, która nie pozwala mi przyjaźni odnowić..
Rekomendowane odpowiedzi