Wiktoria.Ponichtera Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 spotkałam Słońce ciszą emanujace niosące ze sobą ład i charmonię odnalazłam w nim siebie by w potrzebie serca podążać ku Światłu
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 -popraw ortografię, wyrzuć duże litery. rób
Wiktoria.Ponichtera Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wiktoria.Ponichtera Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Wielkie litery jednak zostawię.
teresa943 Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W dalszym ciągu razi byk! Pozwoliłam sobie rozważyć po swojemu, bo wiersz zawiera coś ważnego... spotkałam Słońce emanuje ład i harmonię w ciszy odnalazłam siebie z potrzeby serca zdążam ku Światłu sory, że pomajsterkowałam, ale wg mnie taki sens ma ten wiersz; peelka mówi, że odnalazła w ciszy spokój i ład (myślę, że tu chodzi o wiarę) zafascynowana Słońcem (uosobienie Boga) zdąża ku temu Światłu... może to wiązać się także z głębokim nawróceniem; serdecznie pozdrawiam -teresa
Wiktoria.Ponichtera Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Nie, no co ja miałam z ortografii? Lepiej nie pamętać!!! Dziękuję za komentarz i odczytanie myśli. Brakuje mi czasu, czy talentu? Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi