Pancolek Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To po polsku? Moje wiersze są powszechnie dostępne, więc nie musisz czekać. E tam, po takim wstępie naszej znajomości , to aż tak trudzić mi się nie chce ;) Niecierpliwość w tej kwestii mi nie doskwiera, jak się pojawią przeczytam, a jak nie to tyle jest tutaj pięknych wierszy że naprawdę płakać za Twoją twórczością nie będę ;) Pozdrawiam :) Hehe... tak pięknych jak ten?
H.Lecter Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 odzyskam spokój na wszystko gdy umrę Co wiersz by stracił,gdyby wyglądał tak ? Obawiam się,że niewiele.Cała reszta to ozdobniki,poetyzowanie i banał.Nie wyszło.Pozdrawiam.
Rachel_Grass Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a powinnaś. przepraszam że się wtrącam, ale poczułam zew :) hehe. zakładam się, że zaraz zostanę oskarżona o TWA jakieś- trudno. a które są takie piękne, jeśli wolno na marginesie zapytać?
Fanaberka Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 pewnego dnia odzyskam spokój na deszcz na ręce w kieszeniach i plecy gadające autobusy milczenie na brak pieniędzy i ogólny brak idei na pustkę w głowie bezsenność bezczynność bezradność i smutek nieprzejednany czekoladą odzyskam spokój pewnego dnia zawiruję liściem Trochę Ci zamieszałam, poukładałam. Niektórzy sobie tego nie życzą, ale zaryzykowałam. Zobacz, teraz w pierwszej zwrotce jest to, co dzieje się wokół peela, co daje się zauważyć, zaobserwować. W drugiej – to co niewidoczne, ale dotyczy tego co wokół, takie ogólne prawdy o sytuacji społecznej. W trzeciej zwrotce peel schodzi do środka, do wnętrza, mówi o sobie. W czwartej – wiadomo. Tak czy inaczej – wierszyk chyba powinien jeszcze pobyć w warsztacie. Pozdrawiam.
Anastazja En Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Witaj, może i tak, ale szczerze, nie widzę wielkiej różnicy, czepiałabym się rzeczywiście kilku innych słówek. W każdym razie dzięki za komentarz w formie którą przynajmniej mogę przyjąć. Co do innych, no cóż, dostało mi się niejako na własne życzenie, wierszyk może i jest słaby, nie mogę jednak zaakceptować formy wypowiedzi. Potwierdza się moje spostrzeżenie, że poeci (?) może potrafią pisać, jako ludzie jednak - kompletne dno, (oczywiście z chlubnymi wyjątkami), może warto się nad tym zastanowić, co jest ważniejsze, z tego właśnie powodu nie jestem zupełnie ciekawa pewnych wierszy, pewnych poetów ... Zaleciało mi tu atmosferą magla literackiego (?). Dziękuję za „miły” wczorajszy wieczór i uważam dyskusję za definitywnie zamkniętą. Goya Abramowicz - dziękuję
Pancolek Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Obraziła mnie Pani tym stwierdzeniem (bo wiadomo że o mnie chodzi) i mógłbym to zgłosić do administracji, ale zlituję się. Zdrówka
Rafał Różewicz Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 a ja lubię być dnem:) Zdrówko. THE END.
Bernadetta1 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 ej niekoniecznie the end:)...jak sie tak czyta te komentarze ...wiersz wznosi sie na wyzyny poezji:)...hahahh...to tak z przymrużeniem oka:_) pozdr.
Anastazja En Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Zastanawiam się jak to jest możliwe że ktoś kto pisze tak jak Bernadetta (przed chwilą zajrzałam) pisze taki komentarz .... Z cały szacunkiem, ale zostanę przy swoim słupku, chociaż jak pisałam jestem świadoma braków. Ktoś napisał na forum: lepszy ambitny grafoman od Wielkiego Artychy (czy coś w tym rodzaju). No więc zgoda, jestem grafomanką, a wy nie?
Rachel_Grass Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgoda, ja też jestem, ale umiem wykrzesać z siebie tyle samokrytyki, żeby nie wstawiać do Z.
Rekomendowane odpowiedzi