Malena Lebrun Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przychodzi mi na myśl grzane wino z pachnącym bukietem goździków i cynamonu przychodzi mi na myśl ciepły chlebek z piekarni lub gorące bułeczki sprzedawane przez mężczyznę z uśmiechem na twarzy przychodzą do mnie ulice rozmazane deszczem i błotem i jeszcze, ze już nie jestem mną
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmmm....sympatyczny i ciepły poczatek, koniec wrecz przeciwnie, szczeólgnie bolesny z owym szczsliwym i finezyjnym obrazem błogości jaki stworzyłaś. Dobry wiersz Pozdrawiam Agata
Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani Maleno! Ładny wiersz. Tęsknota za krajem jest zawsze poetycka. Przeważnie pozostają nam w pamięci tylko chwile, do których pragnie się wracać - piękne chwile. Serdecznie pozdrawiam Marek Wieczorny
Krzysiek Kubica Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Miłe wspomnienia zawsze pozostają miłe!!! Utwór uważam za udany. Oddaje nastrój wspomnień i refleksji... pozdrawiam xysiu
Rekomendowane odpowiedzi