adam sosna Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja bym tak: zakładam bluzkę w maki i czarną opaskę na oczy do twarzy nie pasują ściśnięte usta można od środka objąć tym co bezbłędne na niebieskiej trawie roztargnienie nie ma dużo miejsca dla łamliwych zatoczek unoszących powieki ciężko szukać usprawiedliwienia nieustępliwi mają swoje miejsce :):)
Marlett Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja bym tak: zakładam bluzkę w maki i czarną opaskę na oczy do twarzy nie pasują ściśnięte usta można od środka objąć tym co bezbłędne na niebieskiej trawie roztargnienie nie ma dużo miejsca dla łamliwych zatoczek unoszących powieki ciężko szukać usprawiedliwienia nieustępliwi mają swoje miejsce :):) Adam! Bardzo dziękuję. Pomogłeś w zachowaniu rytmu. Jeśli mam poparcie - zostawiam tę wersję:) Słońca i miłego dnia;))
Rafał Różewicz Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 troszkę gubi rytm, ale przyjemny:)pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 zakładam bluzkę w maki i czarną opaskę na oczy do twarzy nie pasują ściśnięte usta można od środka objąć tym co bezbłędne ta zwrotka bezbłędna ! cmok Marlett
Marlett Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rafał! Rytm został naprawiony;) Dzięki za zajrzenie do wiersza. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanko! Dzięki za pozytywa:)) Pozdrawiam i cmokaM.
Baba_Izba Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo Izbo! Jeśli ułomność to pewnie wiersz niezbyt dobry. Serdeczności. Nie tak chciałam być zrozumiana; wiersz mi się podoba, ułomność moja - nie wiersza. Baba z izby - heej!
Marlett Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo Izbo! Jeśli ułomność to pewnie wiersz niezbyt dobry. Serdeczności. Nie tak chciałam być zrozumiana; wiersz mi się podoba, ułomność moja - nie wiersza. Baba z izby - heej! Miła Babo! Coby sporu nie było wysyłam uśmiech;))) Serdecznie pozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi