HAYQ Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 bez mała rzekł bezm... ała zapomniał o rozumie w łeb nie wchodziła całość tam weszło wszystko w sumie "z" - wcięło niestety (niezamierzone)
zak stanisława Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pred-ator? literówka czy zamysł? -ała:)dla nie-uka scmok
Baba_Izba Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 (czy tytuł - zamierzenie?) Bez już kwitnie, że hej, mała bez - może mieć duże kłopoty! PL- po rozum do głowy - nie może, bo go tam nie ma. Ot, i problem! Pozdrowienia - baba
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 HAYQ! Kiedy bez jeśli bez w sumie bez:) PozdrawiaMy.
Nessa Isilra Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 zapomniała o rozumie jakby o mnie:D wierszyk ciekawy, a pred to jakos tak z rosyjskiego mi zajeżdża, w ostateczności pred-atorem:D Kaś dygusia:)
Marusia aganiok Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 oj, to by było pewnie "pieried"; a ten bez dobrze gada:)))Ostatni trójwers dla mnie zahaczył o kościelną sumę i chyba odczytałam go na opak? Lubię wiersze "myślące" - tyla dopowiedzeń, że czyta się fajowo:))) Pięknie pozdrawiam:)))
HAYQ Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. litrówka Stasiu (tak, jak tutaj) ;)) nie łuk, a szczelił w 10 ;p Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie nie. Wiem, że może mylić, bo czasem robię tego typu tytuły. Już dopisałem pod spodem. Co do peela - może się UDA - matura oczywiście. A na studia najwyżej dla pracujących pójdzie ;) Dzięki, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano - bez... a me mucho :) Zdrówka.
Pancolek Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 PL się wziął za sumowanie poniewczasie. Bidulina :( Dobre! Pancuś
HAYQ Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "jakby o mnie" i uśmiech świadczy, że wyszło na dobre :) pred już wyjaśniłem. Dzięki za wizytę i oddygowywuję uprzejmie.
HAYQ Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Następnym razem 10 razy sprawdzę, zanim wrzucę :/ O kościelnej nucie nie pomyślałem... szkoda, byłoby ciekawiej. ;) Ale za podpowiedź i wizytę большое спасибо.
kasiaballou Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 - Mamo jezdem w ciąży. - Daj spokój Maryś! Dwa tygodnie do matury, a ty mówisz jeZdem? fajna mini, a literówka nie przeszkadza, nadaje smaczku pozdrawiam.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. matura ma tura maturę ma tur i jedno i drugie to ciąg zwykłych bzdur. pozdrawiam serdecznie
teresa943 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 w łeb nie wchodziła całość tam weszło wszystko w sumie jak weszło wszystko, to pewnie zabrakło miejsca na rozum... hehe masz fajne poczucie humoru serdecznie pozdrawiam -teresa
HAYQ Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he he, no tak, maturę trzeba zrobić, bo może byś tak: - Kochanie może dzisiaj na jeźdźca? - Jaki najeźdzca?? Co ty, k...wa - germański oprawca!!!? Dzięki za świetny koment :))) Pozdrawiam. Masz rację Henryku: Kto w szkole źle się uczył i w życiu nic nie czytał, najczęściej (oprócz pereł) ma dostęp do koryta. ;)) Dziękuję, że zawitałeś, pozdrawiam. czy "wszystko" też nie wiadomo.. ."w sumie" można by się przyczepić ;)) Dziękuję Tereso, pozdrawiam.
lubię latawce Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 ha ha ha :) no i popatrz co narobiłeś, mam głupawkę ;P świetny wierszyk, aż "boję się" własnej interpretacji :P pozdrawiam serdeeee endżi
HAYQ Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szkoda, że nie widzę, też bym się powygłupiał ;) a z tą interpretacją... faktycznie - czysta perwersja (zapewne o głowę... znaczy ten łeb chodzi?) ;p Miło, że wpadłaś, dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi