Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 na haczyku prom kosmiczny – startuje lot może się nie powieść a zwieszony może mieć mokro taka rakieta cel rozbić czy zniszczyć człowieka który na ogół chciałby się spokojnie wymyć nie studiując przy tym łazienki dziś jestem kometą wbijam w promy po sobie zostawiam ich wybuchy kule ognia podłodze pedant po mnie rozłoży ręcznik do wyschnięcia jak pas startowy znów będę leciał (misja skończona)
myślątko Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Powieść się a właściwie czuję się zaskoczona
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łał kurcze, bo jak pisze w wordzie to jak nie ma literki jakiejś to on poprawia domyślnie chyba, nie wiem zdrówko Jimmy ps ale negatywnie ???
Marlett Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Jimmy! Z ręcznika można wykręcać;)) Słonka.
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurcze nie pomyślałem! ale jakby to odnieść do statku/promu Wakacji ;) Jimmy
Marlett Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurcze nie pomyślałem! ale jakby to odnieść do statku/promu Wakacji ;) Jimmy he he! Na statku jest niezła załoga;)) Uśmiechu.
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurcze nie pomyślałem! ale jakby to odnieść do statku/promu Wakacji ;) Jimmy he he! Na statku jest niezła załoga;)) Uśmiechu. dobre dobre ;) Jimmy
adolf Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 co tu dużo mówić, omawiać nie trzeba, bo to wiersz-obraz ;p nie do omawiania do patrzenia. Trzeba przyznać, że przy całym moim sceptycznym podeśjciu do tego typu wierszy, ten do mnie przemawia pozytywnie- jako całość wydaje się zgrabny, czyta się lekko, a opisy są wporzadku - czasami tylko jest takie wrażenie przekombinwoania/zagubienia, ale to już chybazależy jak kto czyta/lubi. Mi się podoba, choć zmieniłnym tyroce puentę, bo taka się niemarawawydaje przyc tak synamicznej treści. pozdr.
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Adolfie, będę kombinować zdrówko Jimmy
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zdaje się, że to wnikliwy obraz osobowości peela po spustoszeniu maturalnym? ;D 2 pierwsze zwrotki mają w sobie coś niejasnego, dalej robi się opowiastka, a na końcu kicz-fleja, niestety ;) pzdr. b
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten jest gorszy ;) to zależy od przedmiotu - tak załóżmy ;p- kondycja na wiersz jest zawsze zdrówko Jimmy ps poza tym teraz jest o niebo wyżej ;P^^^
Rafał Różewicz Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 jak przeczytałem pierwszy wers, to pomyślałem, że tragedia i tak było, gdzieś do 3/4 utworu. Puenta za to mi się spodobała, lecz podsumowując nie na mój gust i raczej ociera się o banał:) Pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tzn ja będę myślał jeszcze, już trochę byków wyłowiłem, ale nie chciałbym tego łatwo odpuszać, nie wiem dlaczego zdrówko Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi