joaxii Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych na IV Nadmorskie Spotkania Poetów "Słowa w Sieci", które odbędą się 31. maja br. (sobota) o godzinie 17.00 w filii Wojewódzkiej Biblioteki Publicznej w Gdańsku-Oliwie, ul. Opata Jacka Rybińskiego 9. Swoje wiersze czytać będą (w kolejności alfabetycznej): Natalia de Barbaro (Ela Burska) Michał Kowalski Karol Maliszewski Jerzy Rybak Kamil Zając Podczas spotkania można będzie obejrzeć film Anny Marii Boros pt. Homo Poeticus. Po części oficjalnej - Turniej Jednego Wiersza i biesiada do bladego świtu. Miejsce owego turnieju (i biesiady) ogłosimy później. Wstęp wolny. Wszelkich zainteresowanych przyjazdem uprasza się nader uprzejmie o wcześniejsze zgłaszanie swojego przyjazdu celem rezerwacji odpowiednio obszernego lokum na imprezkę. Jednocześnie wszystkie osoby zainteresowane noclegami proszę o jak najwcześniejszy kontakt - chętnie pomogę w rezerwacjach pokoi w hotelach. Ceny zróżnicowane (już od 40 zł/za osobę). Pozdrawiam serdecznie, Joanna Bonarska [email protected] gg 3739094
joaxii Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Uprasza się Szan. Adm. o przyklejenie wątku. Z wyr. szac. - j.
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 cała konstelacja! pozdrawiam Jimmy ps powodzenia
myślątko Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 chyba przyjdę ciekawa jestem jak to wygląda i czy się załapię na tę biesiadę
joaxii Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Załapią się wszyscy chętni :)
myślątko Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 jeśli chodzi o noclegi to nawet taniej, ale w pokojach 2,3 i 4 osobowych, wychodzi 25 do 35 zł
wounded nurse Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 gwiazdy? a kiedy będą tańczyć na lodzie?
joaxii Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To będzie kurtularna impreza. Będą tańczyć na stole co najwyżej.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie misjonarzu, pan se co zji, podniesie poziom cukru we krwi - będzie dobrze, niechże pan ino uwierzy ;)
joaxii Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie misjonarzu, pan se co zji, podniesie poziom cukru we krwi - będzie dobrze, niechże pan ino uwierzy ;) Bezecie, mam nadzieję, że nie wyłamiesz się z układu?..
tadek niejadek Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie misjonarzu, pan se co zji, podniesie poziom cukru we krwi - będzie dobrze, niechże pan ino uwierzy ;) co to za gwara?
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie misjonarzu, pan se co zji, podniesie poziom cukru we krwi - będzie dobrze, niechże pan ino uwierzy ;) co to za gwara? taki znawca poezyi i nie rozpoznaje, co to za gwara? ;P ps. nieważne jak - ważne, żeby dotarło ;)
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie misjonarzu, pan se co zji, podniesie poziom cukru we krwi - będzie dobrze, niechże pan ino uwierzy ;) Bezecie, mam nadzieję, że nie wyłamiesz się z układu?.. Joaxii - a czy ja emeryt! ;) - mam siłę na jakieś włamy-wyłamy? W dodatku na zakręcie 90 gradusów? ;) pzdr. b
adam sosna Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 ależ błąd! nie "na lodzie" nie "na stole" a pod stołem!!! i nie tańczą - leżą :)
joaxii Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No niestety, ale na Nadmorskich gwiazdy tańczą na stole. Oto dowód: www.gilling.info/nsp-2005-11-12/image_94.html Pzdr., j.
Dorma Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bezecie, mam nadzieję, że nie wyłamiesz się z układu?.. Joaxii - a czy ja emeryt! ;) - mam siłę na jakieś włamy-wyłamy? W dodatku na zakręcie 90 gradusów? ;) pzdr. b A ty Bezecie nie przyjedziesz? A do Krakowa ciągle wszystkich zapraszasz..:) Ja będe i zapraszam wszystkich.. A tak w ogóle to anello: JOAXII PROSIłA O WRóżNIENIE WąTKU !!
Jerzy Rybak Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Dzień dobry, dziękuję Joannie za zaproszenie do Gdańska; było ślicznie (nawet na ul. Zawodzie :D). PS Joaxii - wyglądasz zjawiskowo, wykorzystaj to ;) /j
Rekomendowane odpowiedzi