ot i anka Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 taka sytuacja- jesteście znudzeni partnerem/partnerką, macie ochote na skok w bok- lepszy seks z przypadkowo poznaną osobą czy płatny? :) (bo tu szaro i ponuro ostatnio:P)
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 ogólnie brakuje wszędzie photoshopa a ty o seksie...
Pancolek Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie kracz ;((
ot i anka Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 ja mam photoshopa i lubię go prawie tak jak seks;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten z przypadku czy ten za kasę?
ot i anka Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 płatnego nie próbowałam, bo nie widziałam burdeli z męskimi prostytutkami:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przecież są na telefon podać ci numer ;P? (joke
ot i anka Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 a zadzwoniłabym nawet z ciekawości:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nagraj rozmowę, podam Ci mail ;P ale takiego Ci wpuścić do domu, to byś dała na wstrzymanie z seksem na orgu
ot i anka Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nagraj rozmowę, podam Ci mail ;P ale takiego Ci wpuścić do domu, to byś dała na wstrzymanie z seksem na orgu że co?:D jimmi- a moze ty masz ochotę?:D
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nagraj rozmowę, podam Ci mail ;P ale takiego Ci wpuścić do domu, to byś dała na wstrzymanie z seksem na orgu że co?:D jimmi- a moze ty masz ochotę?:D przejdźmy na priva... hehhe nie w tym miesiącu przypomnij się za trzy tygodnie ;p
ot i anka Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. że co?:D jimmi- a moze ty masz ochotę?:D przejdźmy na priva... hehhe nie w tym miesiącu przypomnij się za trzy tygodnie ;p to okres u facetów tak długo trwa?:D
Spiro Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przejdźmy na priva... hehhe nie w tym miesiącu przypomnij się za trzy tygodnie ;p to okres u facetów tak długo trwa?:D Jimmy, widzę że poważnie traktujesz egzamin dojrzałości ;) pozdrawiam i powodzenia (powodzenia na poważnie)
M._Krzywak Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Tak trzeba dobierać partnera, żeby się nie nudzić.
zebra Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. święte słowa
ot i anka Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 no tak, tak, wiedziałam że coś w tym stylu powiecie;) za dużo widziałam dookoła siebie zdrad i znudzeń, żeby uwierzyc, że "idealne" pary zdarzaja sie często. tylko na forum i tak pewnie nikt sie nie przyzna, ale mądrosci zawsze można prawić...
M._Krzywak Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E tam, jakby wniknąć we wszystko, co się pisze, czy było napisane, to zdrada i znużenie jest bardziej popularna niż "ideał", co jednak nie znaczy, żeby zmieniać własne bytowanie na jakiś marazm (jakim jest np. znudzenie się partnerem), że tak napiszę - na łażenie i szukanie ch... do d...y.
Espena_Sway Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. święte słowa wŁaśnie :) ja tam się nie nudzę :P
wounded nurse Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 za skok w bok to ostatnio w morde dostałem, ale to nie ja zdradziłem :P a tak na serio to szukam bezkompromisowej brunetki, która połyka i nie boi sie kamery
Olesia Apropos Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. często nie, ale;) nurse, ty jeszcze nie raz dostaniesz;)
Rekomendowane odpowiedzi