Marusia aganiok Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 nie widzę co piszę i to jest złe okular nie trzyma się nosa to oczy są winne zmówiły się z mgłą a czoło pokrywa znów rosa marchewka ogórki i pomidorki piweczko i trawka żubrowa zaproszę więc gości jest post a nie pości zakaz spożycia w alkowach
zak stanisława Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 to ja się wpraszam na trawk꿀brową:P;) jesteśmy chyba z Plką spod tego samego zapatrywania:P fajny wiersz
Baba_Izba Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 radzę peelko uważać w alkowie z dużą ilością gości, piweczkiem i żubrówką, potem nie wiadomo co - jest czyje; czyja ręka, czyja noga (dziecię?) Wiersz mi odpowiada, lekki i przyjemny. Pozdrawiam - baba
IN Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 to ja też się wpraszam na żubrzą trawkę a konsumpcja wcale nie musi być w alkowie ;) miło się czyta, :)))
Jimmy_Jordan Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 dla mnie dziwne sformuowanie: nie pości zakaz spozywania w alkowach czy jeśli on nie pości tzn obowiązuje, czy nie obowiązuje? zdrówko Jimmy
Marusia aganiok Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak nie pości to nie i zakaz(post) nieobowiązuje:))) Zakręciłam troszku, co by nie nudzić, a tworzyć wątpliwym fakt:))) Dziękuję i pięknie zdrówka życzę:)))
Marusia aganiok Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taaak, żubrza trawka kusi aromatem, ale chroń panie mieć ją w ogrodzie; cały ogród by chciała dla siebie:))) Pewnie trza pomyśleć nad konsumpcją:))) Dziękuję pięknie i pozdrawiam:))
Marusia aganiok Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, skąd ja znam poranne szukanie części:))) Dziękuję za koment. i pięknie pozdrawiam:))
Marusia aganiok Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taaakkk! Potwierdzam:)) Z tego samego:))) Dziękuję i milutko pozdrawiam:)))
teresa943 Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 lekko, łatwo i przyjemnie z przymrużeniem oka i żubrówka i alkowa...z poczuciem humoru serdecznie pozdrawiam -teresa
M.E.FIRCHO Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 w pierwszej chwili nie łyknęłam, ale po drugim razie nawet poszło, gdy inną nieco miarę przyłożyłam ;) serdeczności M.E.
Marusia aganiok Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i cieszę się ze zrozumienia:))) Milutko pozdrawiam:))
Marusia aganiok Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze teraz oko boli od mrużenia:))) a nad żubróką się zastanowię:)) Może jakiś "specyjał" na okazję? Bardzdzo dziękuję za koment. i pięknie pozdrawiam:))
Marusia aganiok Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. olala, niestrawny zestaw. niech się plka nie pochoruje ino! ;)) do wiersza: zatem plka porzuca pisanie, żeby zanurzyć się w konsumpcji? czytam pod koniec, jakby też miała jakiś żal, że nie wszędzie zachowuje się post? aj plko, nie trza było zaglądać do alkowy! no chyba, ze z pełną premedytacją to ona złamie post (scriptum) w alkowie ;) czułki zestaw w sam raz dla mnie:))) Alkowa po wszystkim zawsze jest jakoby w planie; bo po cóż te wszystkie "konsumpcyjne wymysły" Bardzo dziękuję i pięknie pozdrawiam:)))))
allena Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 a wezmę i zaproszę i oprę się w alkowie:) a.
Marusia aganiok Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a bardzo proszę:)))
allena Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a bardzo proszę:))) :) a.
Rekomendowane odpowiedzi