Rafał Różewicz Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Jeszcze wczoraj bawiłem się w berka Widziałem jak śmieciarce przypinają garba pełnego zgniłych worków Machaliśmy jej niczym matkom które myły nasze okna Dziewczyna na skakance widząc nieoficjalnego członka swojej rodziny – płci męskiej drgała dzisiejszą nocą Ściany były głuche lecz nie na sobotnie libacje sąsiadów Teraz jeszcze siedzę Zmarszczki przypominają już wyschnięte koryta rzek Marsa Milczenie w słuchawce domofonu choć przed chwilą stawiała opór grawitacji Dzieci biegają po swoim podwórku Tam gdzie było nasze podobno zrobili małe wysypisko
Tomasz_Piekło Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja bym tak skrócił o te 'wypełniacze'. Zastanowiłbym się też na 'sobotnim alkoholizmem' bo to brzmi jakby to był taki alkoholizm 'od święta' a alkoholikiem się jest albo nie. Pozdrawiam
Rafał Różewicz Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 dziękuję zastanowię się jeszcze. A co do tych sobotnich alkoholików, to chodziło mi raczej o pijackie libacje w ten dzień. Ale jeszcze pomyślę. Pozdrawiam.
Tomasz_Piekło Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja wiem, że o to chodziło, tylko jakoś kłóci mi się to sformułowanie.
Rafał Różewicz Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 to zmienię na libację i będzie ok. A z tymi wypełniaczami pomyślę. Dzięki za rady:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 ktoś już pisał o przedszkolu które zburzyli, dochodzę do wniosku, że nie ma w takich procesach nic nadzwyczajnego ;) zdrówko Jimmy
Rafał Różewicz Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 a czy musi być coś niezwyczajnego w rzeczywistości?:P pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o i to pytanie powinieneś zadać w tekście Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi