amk Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 pas z podwiązkami ubrać w czerwone majtki lilak różwzglendem wobec mam śmiałość większą żywiec maj fiolet bez beż bierz bież wiadro podaj otwórz biodra bądź aż i nie tylko cembrowinną mam dom przed sobą właściwie blok ciemny w jednym tylko oknie latarnia morsem na zbyt regularnie błyska niechaj powie mi ktoś gdzie sens celebry rak krab a kysz szyjka mulę? między zapinką a po(d)pasem są miejsca gdzie oby być wirtuozem choćby tylko zegar mistrzem majem
amk Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 ;) dla Ciebie m_j takoż; cieszyć wypada się, że znasz Igę! Pozdrawiam serdecznie! Maciek
Marusia aganiok Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 a, tak jak w piosence, że Adela już zakłada suknię cienką na wiosnę kwiatki rosną:))) itd... To były piękne dni:))) Pozdrawiam:))
amk Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Marusiu - uśmiecham się, bardzo, dziękuję!
amk Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 przepraszam czytelników za racjo-no-wanie zabieg to przemyślany, zamierzony a-fe autorze, a-fe!!!
Messalin_Nagietka Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 wiadro to skrót od moich inicjałów ale koniec skojarzeń, hihihi czas na mnie zaczynam się starzeć a tu coś wsniosłego, nowego MN
amk Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 nie czas, nie czas MN - dzięki Pozdrawiam serdecznie!!! Maciek
zak stanisława Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 amku, igrasz słowem ze słowem, słowem igraszki słowne; a ptaszki świergolą nad pergolą, ja kocham maj! :):) cmok
Lena Achmatowicz Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 "bądź aż i nie tylko cembrowin(n)ą" Macieju, myślę, że żadna cembrowinna nie będzie już w stanie;) przecież taką cembrowinną, można samemu odczytać. różnie. nie przekonują mnie więc nawiasy. "są miejsca gdzie oby" też mam taką nadzieję;) :)Pozdrawiam ewka
amk Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Stanisławo - serdeczne dzięki! Tak, tak, maj nad pergolą ;) Ewo - serdeczne dzięki! Poprawione, zgodnie z Twoją sugestią :) Nielekko mnie, ale trzymam się jeszcze :) jakoś :) Pozdrawiam gorąco obie Panie!!! Maciek
Rekomendowane odpowiedzi