Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś dla mnie.
Biorę Cię całego.
Zabieram na własność. Na smyczy będę Cię trzymać.
Żebyś nie uciekł. Bo jesteś mym szczęściem.
Kupię sobie Ciebie.
Sprzedam sobie Ciebie.
Zostawię sobie Ciebie.
Oddam sobie Ciebie
Mogę zrobić, co chcę,
Bo na własność kocham Cię.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @KOBIETA Coś nie możesz się zdecydować z tą gamofobią ;)   W ogóle offtopic... Ciekawym zajęciem byłoby prześledzenie starszych wersji ICD czy DSM i sprawdzenie co 20 -30 lat temu było uważane za zaburzenie, a dziś nie jest i na odwrót - co dzisiaj jest na liście, a wtedy nie było. Mielibyśmy kontynuację rozważań Foucaulta o historii szaleństwa. @hania kluseczka Taaaak... Peel nuci pod nosem "Nic nie boli tak jak życie" ;)
    • wg mnie, to nie jest wierszyk o miłości, peelek jest tylko bardzo przywiązany do własnego stanu czuwania, bólu i niedosytu, peelek rozsmakował się w zadawaniu sobie ran (ek), a reszta, to jakieś tło ;) 
    • @Rafael Marius szykuje się kolejna pandemia, przeciwnicy w wojnie ja wykorzystają. Będzie na całym świecie. 
    • @tie-break OK, rozumiem. Dzięki za wyjaśnienie. I tak - myślę, że taki mechanizm może występować w przyrodzie (męczący typ bez oczekiwań czekający aż wybranka skinie bródką), ale to w moim przekonaniu nie ten peel. Natomiast Twoja interpretacja chyba mnie skłoni do napisania takiego wiersza żeby pasowała ;)   @bazyl_prost W szachy grywasz? Dalibyśmy se po mordach szlachetnie ;)   @Berenika97 Myślę, że w przypadku tego peela 'egzystencjalna więź' jest lepszym terminem niż 'miłość'. Doskonałym terminem jest.
    • @KOBIETA studenciki lubią dojrzałe kobiety po 40:)
  • Dodaj nową pozycję...