Espena_Sway Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 do Wrocka się wybiera? czyli kogo poznam w ciągu najbliższych dni ;>
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ja się piszę, proszę o szczegóły.
Espena_Sway Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 www.biuroliterackie.pl
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapraszam Cię na lunch lub kolację do Splendido-tuż obok Teatru Polskiego. Wyznacz datę i godz.
Espena_Sway Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapraszam Cię na lunch lub kolację do Splendido-tuż obok Teatru Polskiego. Wyznacz datę i godz. oj to zależy od mojego mężczyzny :) jakby co idziemy razem :P
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapraszam Cię na lunch lub kolację do Splendido-tuż obok Teatru Polskiego. Wyznacz datę i godz. oj to zależy od mojego mężczyzny :) jakby co idziemy razem :P Dobra.
Stanisław Kamykowski Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 heh, ja nawet nie musiałem jechać do Wrocka, tylko 20 minut tramwajem po... ale to tak miło mijać się na korytarzach teatru polskiego nie wiedząc się się kogoś zna
Rekomendowane odpowiedzi