BoboFrut Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 siwa matrona z oczami niczym sowa wypatruje mnie stoję w oknie odkłaniam się kapeluszem kiedyś wierzyłem w jej czułość kojący zapach anyżówki ale odkąd podobieństwo coraz usilniej kształtuje mój porter własny unikam spotkań gdybym mógł ci napisać najpiękniejszy wiersz świata raz kolejny jak heros na balkonie podtrzymywać niebo kiedy śpisz nieświadoma urody i tej chwili którą jesteś ty biała o świcie marmur - ale teraz ten azyl należy do matrony -----------------------------wersja ekologiczna: siwa matrona z oczami niczym sowa wypatruje mnie stoję w oknie odkłaniam się kapeluszem kiedyś wierzyłem w jej czułość kojący zapach anyżówki ale odkąd podobieństwo coraz usilniej kształtuje mój porter własny unikam spotkań gdybym mógł ci napisać najpiękniejszy wiersz świata raz kolejny jak heros na balkonie podtrzymywać niebo kiedy śpisz nieświadoma urody i tej chwili którą jesteś ty biała o świcie marmur - ale teraz ten azyl należy do matrony
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Pisze pani tak lirycznie, że momentami popada w lukier z budyniem, ten heros itd. -jest zjełczały, jak dziegć ;D (oczywiście - moim zdaniem ;) pzdr. b
BoboFrut Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Okulary mam słabe. PAN, szanowna Pani.
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby Kamila Nikuła miała ochotę wrócić na forumowy padół, byłaby kamilą nikułą, a nie "BoboFrutem".
Jimmy_Jordan Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Bobofrut nie anyżówka następnym razem! a ty a ty i dziwić się że wiersze takie ;p zdrówko Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi