Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 zazwyczaj patrzę z perspektywy chodnika nie szukam żeby znaleźć raczej unikam czasem się prostuję mimowolny horyzont płaszczka wyżej i płynniej pływa coś się święci w zwierciadle kostki poniżej czasem po dnie się papiestwo przewinie pod taflą tańczą do siebie odwrócone krzyże dochodząc od snu z miną rybią po uniesieniu głowy zwykle szybko ją chowam czasem z powrotem w chodnik by podnosić ponownie
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Bardzo mi się podoba Jimmy, pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj, dzięki myślałem, że jednak nic z tego nie wyjdzie, fajnie. zdrówko Jimmy
Waldemar Talar Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Bardzo ciekawy punkt widzenia- wiersz zmusza do głębszej analizy a oto chyba ci chodziło Jimmy czyż nie tak. Warto było zajrzeć . miłego dnia życzę
Jimmy_Jordan Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szczerze to był przemyślany nawet srogo, ale dochodziłem do wniosku, że bardzo nie komunikatywny język itp itd zdrówko i cieszę się ogromnie Jimmy
teresa943 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 po uniesieniu głowy zwykle szybko ją chowam czasem z powrotem w chodnik by podnosić ponownie wzloty i upadki przeplatają się w życiu, jednakże każdym po upadku trzeba się podnosić :) serdecznie pozdrawiam -teresa
Jimmy_Jordan Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) zdrówko Tereniu Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi