Łasic Kumaty Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Wszyscy go nie chcieli Matka nosiła jak nowotwór bardzo złośliwy usunęła daleko od siebie bez ryzyka nawrotów Ojciec tolerował dopóki przestał mu się zgadzać bilans zysków i strat mimo że nie był księgowym Pracodawcy zatrudniali warunkowo dokąd nie sprawiał kłopotów Żona Depresja Kochanka uwikłanie w trójkąt nie odmieniło losu Tylko Śmierć pieszczotliwie poprawiała węzeł konopnego krawata a Matka Ziemia przyjęła bezinteresownie bezwarunkowo Utuliła go wreszcie mimo że był już tylko cuchnącym wrakiem Człowieka
Lea Len Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Wstrząsający wiersz! Trochę w stylu szwajcarskiego poety Petera Bichsela. Jestem zdruzgotana przekazem. Ale doceniam warsztat. Ukłon-Lea Len
kokopustelnik17 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 świetny wiersz pokazujący jak człowiek może być nie ludzki bez duszny gdy natura niezależnie od wszystkiego uważa człowieka za człowieka. pozdrawioam
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 chaos, zupełnie taki sam jak w Tobie. wiersz wstrząsnął, przykuł uwagę aczkolwiek nie tego szukałam, Xdark
drzewołaz Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 bardzo dla mnie ważna, pozytywna cecha twojego pisania (co widać przynajmniej w tym wierszu, zaraz przeczytam inne) to oryginalna, dobrze wykształcona wyobraźnia słowa, jeśli można to, o co mi chodzi, tak określić...
Mała Kiki Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Wszyscy go nie chcieli Matka nosiła jak nowotwór bardzo złośliwy usunęła daleko od siebie bez ryzyka nawrotów Ojciec tolerował dopóki przestał mu się zgadzać bilans zysków i strat mimo że nie był księgowym Pracodawcy zatrudniali warunkowo dokąd nie sprawiał kłopotów Żona Depresja Kochanka uwikłanie w trójkąt nie odmieniło losu .............................. do tego momentu jak dla mnie extra, a potem jakoś ci to zjechało w dół, było napięcie i zeszło, zabrakło mi dreszczyku pozdrawiam i do................przeczytania
Rekomendowane odpowiedzi