Rafal Bielan Wierzbicki Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 pustka w sakiewce wprowadza niepokój w stan magazynowy twoich szaf innym rekwizytom kończy się ważność czy to ma być ta twoja "konieczność zmian"? stan konta wykpił boleśnie stan ducha spada tolerancja na serwis róż nic mi nie powiesz już miłego z rzęs radykalnie znika tusz żart z nocy już nie taki rześki szelest w przeponie i krnąbrna codzienność [o którą jak zwykle przyjdzie mi rozbić głowę, jak mniemałem dosyć myśloszczelną] w nagłych przypadkach tąpnięć libido akt do znudzenia przypomina zapaść [takie to kurwa kardiologiczne] centralny mięsień już tak nie pracuje choć lat temu kilka był pracoholikiem teraz z zasiłku twoich wyrachowań nie ma szans przeżyć przez kolejny weekend [tłumaczę to sobie nazbyt hormonalnie stłuczony wazon dosadnie zaprzecza przecież testo i proge to bieguny polarne nic wspólnego nie mają z międzyobcowaniem]
zak stanisława Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 'pustka w sakiewce wprowadza niepokój' o tak i to jaki niepokój, cały wiersz tchnie niepokojemstan konta wykpił boleśnie stan ducha spada tolerancja na serwis róż nic mi nie powiesz już miłego z rzęs radykalnie znika tusz fajny tekst ale wymaga dopracowania, miejscami faktycznie niepokoi rytmicznośc, z drugiej strony widać ma takie zadanie, bo to wprowadza ten niepokój :):) chociaż..??? nie wiem;) Sdrcznie
Michał_Kućmierz Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Panie R. B. Wierzbicki. To dobry tekst, proszę zawsze stosować się do swoich wymogów. Cudze są podszepty...
Michał_Kućmierz Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Oczywiście pozdrawiam...
Michał_Kućmierz Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Oczywiście pozdrawiam...
Michał_Kućmierz Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 he he, przez klawiaturę podwójnie pozdrawiam M.
Rafal Bielan Wierzbicki Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Racja ! dziękuję za odniesienie się do tekstu - pozdrawiam również Rafał
Rekomendowane odpowiedzi