Judyt Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 myśli bywają jeszcze moje rozgniewane obłoki aż po kres wszelkiego życia czemu to- nie jedzcie owoców ze środka ogrodów abyś nie pomarł w upokorzeniu ostrych ciernia jeśli z mieczem ognistym zasłoną deszczu milczeniem krtań dziecię- chusta mokra biała operetka se la musica nie zmienię tego mamo były różne przypowieści a czytam jedną-nie wiesz? i tak mija życie
zak stanisława Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 jedzenie zakazanych owoców to gzrech, ale ktoby tam słuchał, dziś takich owoców jest mnóstwo i kuszą, oj kuszą :):)
adam sosna Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 zalew codzienności jest wiele słów lecz mało niektórym pozdrawiam
Judyt Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję z serca
Judyt Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję z serca
teresa943 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 zakazany owoc smakuje krótko "a teraz mozolnie" serdecznie pozdrawiam -teresa
Baba_Izba Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 może i operetka, kto to wie? Serdecznie pozdrawiam - baba
Judyt Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję z serducha
Robert_Siudak Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 "myśli bywają jeszcze moje" - genialne ! nie wiem dlaczego, ale ten początek strasznie, ale to strasznie mi się spodobał ! każdy z nas czytał, lub słyszał tą przypowieść, a i tak każda epoka produkuje swoje zakazane owoce żeby je później móc zjeść. Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki mariannko:), ja też chyba, za obecność, pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Robercie serdecznie, za obecność, "Bo myśli moje nie są myślami waszymi ani wasze drogi moimi drogami" tak mnie się z tym, że czasem lepiej byłoby nie mieć swoich(:pozdrawiam ciepło
adam sosna Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 powiedziałbym "ze środka" bo łatwiej :)
Judyt Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a no właśnie zeżarłam literke mm a czy łatwiej to nie wiem, właśnie się dowiedziałam, że " ludzie siedzą W komputerkach":o, dzięki za obecność
adam sosna Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) czasem wychodzę na spacer :)
Judyt Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ja też dlatego dziś kichawuję(;
Rekomendowane odpowiedzi