James Dean Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 kot siedzący na stole na pewno myśli „jestem mądry mam tak dużą wiedzę mysz to istota nie myśląca na pewno nie ma duszy” każde stworzenie ma swoje niebo i piekło nawet kamień
Judyt Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 mm fajowe :) ale ten cytat w kąt gdzieś walnij pozdrawiam ciepło
Koval_ZNowin Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Jak już to ostatnie słowa też powinny należeć do kota. Tylko tyle, ciekawa logika. Każdy ma swoje niebo tylko dla siebie, albo też tylko dla kogoś. Pozdrawiam:)
lubię latawce Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 głęboka treść w przystępnej cenie :) fajnie, bo mogę kupić. + angie w ostatniej chwili: dobry ten kamień - taka 'ludzka' puenta.
teresa943 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 każde stworzenie ma swoje niebo i piekło nawet kamień każdy ma swoje niebo i piekło, nawet ten, który wydaje się nieczuły serdecznie pozdrawiam -teresa
Baba_Izba Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 ja też tak uważam. Podoba mi się! Pozdrawiam - baba
Rachel_Grass Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 dla mnie tylko pointa, reszta zbyt oczywista, nie urzeka świeżością. pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 ja bym to nazwał odgrzewaniem starego kotleta, poprostu jest niesmaczny powielanie starych klisz a dywagacja czy kot ma duszę dla mnie czytacza to katusze nie tym razem pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 to nie kot się zastanawia, czy mysz ma duszę, to mocniejszy chce w swoim przekonaniu pozbawić duszy słabszego, uspokoi w taki sposób swoje sumienie! A tak naprawdę, to przyroda doskonale da sobie radę bez człowieka, a człowiek - bez przyrody - nie!Rodoć (Mikołaj Biernacki) IDYLLA MALEŃKA TAKA... Idylla maleńka taka: Wróbel połyka robaka, Wróbla kot dusi niecnota, Pies chętnie pożera kota. Psa wilk z lubością pożera, Wilka zadławia pantera, Panterę lew rwie na ćwierci, Lwa - człowiek, a sam, po śmierci, Staje się łupem robaka. Idylla maleńka taka... Mnie się wiersz podoba. Serdeczności - baba
Don_Kebabbo Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem za, a nawet:kot siedzący na stole na pewno myśli każde stworzenie ma swoje niebo i piekło nawet kamień bo myśl przewodnia jest dobra, ale treść można by jeszcze skondensować. No i tytuł też mógłby być lepszy. Nie wiem, "w głębi serca"? ;) Pozdrawiam.
James Dean Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Dziękuję za komentarze.A ten kot myśli o tym, co jest w cudzysłowiu.
Judyt Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem za, a nawet:kot siedzący na stole na pewno myśli każde stworzenie ma swoje niebo i piekło nawet kamień bo myśl przewodnia jest dobra, ale treść można by jeszcze skondensować. No i tytuł też mógłby być lepszy. Nie wiem, "w głębi serca"? ;) Pozdrawiam. w głębi serca pewnie tak pojde bo połamana jestem więc dobrze Don że urzeczowiłeś (:
James Dean Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Tali Maciej, nie znam tych klisz, tyle mam na obronę. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi