zebra Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 a był taki ładny wątek;)uwaga: masz problemy z samooceną? brakiem przyjaciół? znajomych? czujesz się odtrącony/na? nie masz z kim pogadać? ktoś zrobił ci krzywdę? nazwał osłem? może nawet powiedział ci prawdę? a może po prostu masz pryszcze/stulejkę?napisz do nas! oferujemy bezpłatną poradę/pomoc, do wyboru: - racjonalne trzeźwienie, - irracjonalne przytakiwanie, - bonus! dla osób ze skłonnościami masochistycznymi ostre baty, opcjonalnie - niezauważanie wpisów.gwarantujemy anonimowość Z&S-ka Z.O.O.
adolf Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wow !? wow!? wow !? jaj sobie robicie z tym kącikiem ;p ;p Zapachniało BravoGirls ;p że tak po forumowemu napisze: WTF? pozdr.
ot i anka Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 mogę być głównym doradcą?:D
adolf Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mogę być sekretarzem ?
zebra Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 dostaliście mianowania! wpiszę to do protokołu. tylko chętnych coś brak... musimy mieć coś nie tak z PR, jakiś spec by się przydał.
Rafał_Leniar Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Wątek tak samo beznadziejny, jak "wszyscy się wynoście". Nie pozdrawiam : )
zebra Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o to mi chodziło. ja również nie pozdrawiam, bo ten zwyczaj jakiś głupi. ps. skoro już się pan wpisał, znaczy to, że ma pan problem.
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja proponuje jeszcze darmowe albo jakieś tanie żyletki dla artystów :) i chcących coś pomalować na sobie :)
zebra Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. drogi panie! na przyjemnościach nie wolno oszczędzać!
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. drogi panie! na przyjemnościach nie wolno oszczędzać! oj tak rzeczywiście :) polecam też kłucie się brudną igłą :) nie próbowałem ale ponoć uspakajające zajęcie :p :)
Don_Kebabbo Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. drogi panie! na przyjemnościach nie wolno oszczędzać! oj tak rzeczywiście :) polecam też kłucie się brudną igłą :) nie próbowałem ale ponoć uspakajające zajęcie :p :) a był taki ładny wątek;) PS. Osobiście polecam przypalanie się papierosem, ew. żarówką ;)
zebra Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 wielki brat jest pod wrażeniem waszych pomysłów i mianuje was na Zastępców Jego Wielkiej Osobliwości. ponawiam jednak apel o zgłaszanie się chorych, acz szpital bez nich istnieć nie ma po co.
ot i anka Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak to po co? żeby robić dziurę w budżecie;)
Rekomendowane odpowiedzi