Leon Gutner Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 W gwiezdnym pokoju hotelowym Połączył losu żart Dwie dusze , martwe od nałogów Nieistniejących ciał ! Chcę porozmawiać z tobą o tym Jak to się mogło stać ? I czy możemy , dość bezkarnie Do siebie żywić żal ? Coś , co się nigdy nie zdarzyło Daremnie zwraca czas Nie należymy do przestrzeni Nie przybywamy z gwiazd . Chcesz mnie zniewolić i uwięzić Pośród pościeli fal Mężczyzna musi umrzeć tylko Aby przy tobie trwać Lecz ja cię całą poddam próbie W uśmiechu i przez łzy Czasoprzestrzenny tworząc tunel Z tych przezroczystych chwil Obyśmy nie istnieli nigdy A nasz okrutny cień Niech pozostanie tylko cieniem Pomiędzy snem a snem ...
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przezroczystośc robi swoje. Tekst mi się podoba, ale nie wiem jeszcze dlaczego. A.
Leon Gutner Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Droga Joanno , jak już będzie Pani wiedziała proszę powiedzieć , dobrze .. Na miłosć boską proszę nie trzymać tego w tajemnicy ...-))) Pozdrawiam serdecznie L.G.
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No dobrze, skoro Pan się nie boi i zachęca. Historia mi się podoba, bo taka przejrzysta (nie cierpię ckliwości w żeńskim wydaniu, ale w męskim może być). Żart losu i tunel czasoprzestrzeni wydaje mi się interesujący - boże igrzysko? Szalenie uderza we mnie aktorski dramatyzm końcówki! Och! Ach! ;) Nie podoba mi się składnia i nielogiczne układanie znaków przestankowych. Pozdrawiam. Jak mi się jeszcze coś przypomni, dam znać .A.
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czarodziejski wiersz - w magiczny sposób znalazłam się w owym pokoju. gratuluję
Leon Gutner Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Cieszę się że dała się pani skusić . Aktorski dramatyzm ? Nie , co to , to nie , po prostu lubię kończyć z pompą .. No tak , znaki ...to rzeczywiście problem ... Jakby miała pani coś jeszcze , serdecznie zapraszam Dziękuję Pani Valdessie za odwiedziny – cieszy mnie owo magiczne odkrycie ... Jestem wdzięczny za przemiłe słowa ... Pozdrawiam serdecznie .... Z wyrazami szacunku L.G.
Rekomendowane odpowiedzi