Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jak uroczociarki kiedy przy kawie rano Tori Amos poruszy głosem tę strunę. Jak dotyk zimnego powietrza które cuci kiedy w styczniu właśnie skończy się drugie wino. Jak ostatni schodek na ostatnim piętrze na ostatnim roku studiów. Gdy wszystko za Tobą i wszystko przed Tobą. Jak ten moment kiedy wreszcie dopisze nam ten list.
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 pogratulować - udało się chwycić motyla za nogi w słowo jedyne co boli to głos o pani Amos która usypia jednostajnym poruszeniem kłaniam olej
ot i anka Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 mnie nie porwało...jak na ciebie to jakoś słabo...nie tym razem. pzdr
Tomasz_Piekło Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Mnie się podoba (nie porwę się na nic innego) ;) Pozdrawiam
Don_Kebabbo Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Znalazłem parę fragmentów dla siebie.Jak ten moment kiedy wreszcie dopisze nam ten list. - to bardzo ładne, podobnie tytuł. "uroczociarki" już mniej. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi